Ea Fc25 oyun kolu tuş arama sorunu

Reaksiyon skoru
0
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Ea üyeliği aldım ve fc25 oyununu indirdim ps oyun kolumu bağladım fakat oyun içinde tuş atamalarını değiştiremiyorum kol yan sanayi hepsiburadadan almıştım nasıl çözerim bilgisi olan varmıdır?

Öncelikle herkese iyi akşamlar. Ea üyeliği aldım ve fc25 oyununu indirdim ps oyun kolumu bağladım fakat oyun içinde tuş atamalarını değiştiremiyorum kol yan sanayi hepsiburadadan almıştım nasıl çözerim bilgisi olan varmıdır?
xbox360ce kullan

kol ps kolu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayardan oynuyorum bu arada

Tuş atamalarını değiştiremiyorum derken? Oyun kolu görüyorsa böyle bir şey mümkün değil.

tuş atamalarının olduğu yere giriyorum tıklıyorum ama değiştiremiyorum mesela sprint r2 de seçip r1 tuşuna basıyorum ama olmuyor

tuş atamalarının olduğu yere giriyorum tıklıyorum ama değiştiremiyorum mesela sprint r2 de seçip r1 tuşuna basıyorum ama olmuyor
Öyle olmuyor çünkü. R2'deki ile R1'dekinin yerini değiştiriyorsun. Önce R2'de olan atamayı seçip, R1'de olan atamaya tıklayıp yerlerini değiştiriyorsun.

Bende ilk defa ayar yaparken öyle olmuştum :DD istediğini seçip sol analog la değiştirmek istediğinin üstüne gelmen gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende ilk defa ayar yaparken öyle olmuştum :DD istediğini seçip sol analog la değiştirmek istediğinin üstüne gelmen gerekiyor.
Bi nevi yerlerini değiştiriyorsun yani

klavyede yaparken kendim seçip atıyordum bunuda öyle sandım :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,481
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri