Neler Yeni

EA games oyunlara girmiyor.

Yashheero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Aras BALCI
Daha yeni Need For Speed: Heat yükledim.
Hesap açtım ancak oturum açmaya çalışınca ea games kapanıyor.
Oyuna giriyorum uzun sürüyor serverlar server şeylerini beceremedi diyor
Oturum açma yeri geliyor oturum açıyorum ea games kapanıyor.
İnterneti kontrol et diyor var oysaki.
Ağ bağlantısı ağ bağlantısı olmayı beceremedi diyor.
Yardım edin para verdim o kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
yiğit
Need for Speed: Heat'teki sorunlar birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir. Bu adımları deneyerek çözüm bulmayı deneyebilirsin

1. Bağlantını Kontrol Et:
    • İnternet bağlantını test et. Wi-Fi veya kablolu bağlantı yerine sabit bir Ethernet bağlantısı tercih edebilirsin.
    • Modemini yeniden başlat veya başka bir ağ üzerinden dene.
  2. EA Sunucu Durumu:
    • EA sunucularında bakım veya kesinti olabilir. EA sunucu durumu sayfasını kontrol ederek sunucularda herhangi bir sorun olup olmadığını görebilirsin.
  3. Oyun Güncellemeleri:
    • Oyun ve Origin (EA Desktop) uygulamasının en güncel sürümünü kullandığından emin ol.
    • Oyunda herhangi bir yama olup olmadığını kontrol et ve oyunu güncelle.
  4. Oyun Dosyalarını Doğrula:
    • Oyun dosyalarının bozulmuş olma ihtimaline karşı, oyun dosyalarını doğrula. Bu işlemi Origin (EA Desktop) veya Steam üzerinde yapabilirsin.
  5. Firewall ve Antivirüs:
    • Güvenlik yazılımların (firewall/antivirüs) EA oyunlarına veya sunucularına erişimi engelliyor olabilir. Güvenlik yazılımlarını geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar deneyebilirsin.
  6. Cihaz Yeniden Başlatma:
    • Bilgisayarını ve modemini yeniden başlatmayı dene. Bazen basit bir yeniden başlatma, ağ ve bağlantı sorunlarını çözer.
  7. Destek ile İletişim:
    • Sorun devam ederse, EA Games'in destek birimiyle iletişime geçerek durumu raporlayabilirsin.

Top Bottom