Ea ne okunur tavsiye arkadaşlar

Reaksiyon skoru
35
Eaciyim tavsiye verebilirmisiniz okuyanlar varsa bizzat onların yazmasıda çok iyi olur ybs düşünüyordum ama yazılım sektörü bilemiyorum çok aşırı rekabet olan ve bölüm okumadan alaylı olarak da insanlar olduğu için rekabet aşırı bir fazla ve açıkçası yazılımda ilerleyebilirmiyim bilmiyorum bu yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum sevgili arkadaşlar şimdiden teşekkürler

yazılıma ufaktanda olsa bir ilgi duyuyorum elbette ünide boş durmayıp kendimi geliştirmeye çalışacağım ancak yapay zekanın da ilerlemesiyle falan filan meslek sanki yavaş yavaş yeni mezunlara kapanıyor üst seviye yazılımcılar kalıyor sadece meslekte gibi sanki bu yüzden bilemiyorum açıkçası yazılımcı abi ablalarım varsa yardımcı olabilirler mi yada herhangi bir ea bölümü okuyan arkadaşlardan da bölümleri okunur mu okunmaz mı tavsiyeler bekliyorum

yazılıma ufaktanda olsa bir ilgi duyuyorum elbette ünide boş durmayıp kendimi geliştirmeye çalışacağım ancak yapay zekanın da ilerlemesiyle falan filan meslek sanki yavaş yavaş yeni mezunlara kapanıyor üst seviye yazılımcılar kalıyor sadece meslekte gibi sanki bu yüzden bilemiyorum açıkçası yazılımcı abi ablalarım varsa yardımcı olabilirler mi yada herhangi bir ea bölümü okuyan arkadaşlardan da bölümleri okunur mu okunmaz mı tavsiyeler bekliyorum
yazilim dusunuosan proje yapicaksin kendini gelistirip iyi staj firmalari kovalaman lazim pc muhendisligi okuyup is bulamayanda var pc programciligi okuyup bilgi islemde calisan da var

Ya YBS ya iyi ünide işletme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,765
Üyeler
175,106
Son üye
bladex
Geri