Bi oyunlara göz attımda pek güzel oyun yok nfs serisini beğenmiyorum bf 1 için belki alınır ama zaten bende bf 5 var.Maalesef sadece aylık fiyatı bu.
Pardon yanlış yazdım. Kafam güzel o yüzden.Forza, Gamepass'de mevcut EA Play ile değil.
Steam arama kısmına EA Play yazın. Oradan oynamak istediğiniz oyunu bulup seçin. O şekilde indirmeyi deneyin.Ben daha yeni aldım. Battlefield 5 dışında her şey kütüphaneme eklendi. Bf 5 yok. Mağaza ana sayfasına da bakıyorum ordan da inmiyor. Nasıl indirebilirim?
9 undan sonra 29 tl mi ödüyoruz doğru mu anlamışım?Arkadaşlar kaçırmayın.
Mart ayının 9'una kadar %80 indirimle 5,80 TL!
Alıntıyı görüntüle
EA Play nedir?
Konusuna buradan ulaşabilirsiniz:
Steam'e EA Access geliyor!
Nedir bu EA Access? EA Access aylık bir ücret ödeyerek, 50-100'den fazla oyuna erişim etmenizi sağlayan bir sistemdir. Örneğin; Netflix'de aylık ücret ödeyerek 100'den fazla diziye erişebilmeniz gibi. Aylık ücreti ödemezsem ne olur? Aylık ücreti ödemediğiniz takdirde oyunlara erişim şansınızı...forum.donanimarsivi.com
Sıkıntı para değil indirme. 240GB SSD var ve 13 down varKesinlikle değer. 6 TL bir şey değil.
Titanfall 2 diyebilirim kesinlikle.Bi oyunlara göz attımda pek güzel oyun yok nfs serisini beğenmiyorum bf 1 için belki alınır ama zaten bende bf 5 var.
Sizin gözünüze takılan güzel bir oyun varmı steam cüzdanda para var alabilirim ea play.
9'una kadar indirim var. 9'undan sonra eski ücretine dönecek.9 undan sonra 29 TL mi ödüyoruz doğru mu anlamışım?
Olmuyor. Kütüphanemde de yok. Bu nasıl iş ?Steam arama kısmına EA Play yazın. Oradan oynamak istediğiniz oyunu bulup seçin. O şekilde indirmeyi deneyin.
Altına imzamı atıyorum. Değeri bilinmemiş oyunlardan kendisi.Titanfall 2 diyebilirim kesinlikle.
Evet Steam üzerinden alabilirsin.Bunu Steam'den ala bilirmiyim?
Steam.Nerden alabilirim ?
Sanırım yoğunluk dolayısıyla gözükmüyor. Düzelir.Olmuyor. Kütüphanemde de yok. Bu nasıl iş ?
Hocam kusura bakmayın ama bir şey sormak istiyorum bunu alınca ne oluyor?Evet Steam üzerinden alabilirsin.
Steam.
Sanırım yoğunluk dolayısıyla gözükmüyor. Düzelir.