taylansimdi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Nfs heat var jedi fallen order var ve bf serisi var bence sadece bu 3 oyuna fazla fazla yeter ^^BF 1-5 NFS Payback için değer mi?
Nfs heat var jedi fallen order var ve bf serisi var bence sadece bu 3 oyuna fazla fazla yeter ^^BF 1-5 NFS Payback için değer mi?
Evet.abonelikleri düzenle kısmını bulamadım
aldıktan sonra mı çıkacak acaba ?
Hayır.ben fifa 21 oynamak istiyorum aldım kütüphaneme 1 ay boyunca oynayabilirim yani değilmi ve bende 12 TL var 2 tane 1 aylık alsam 2 ay kullanabilirmiyim
Beğendiğiniz oyunlar varsa evet.Alsam'mı acaba?
FIFA 21 EA play ile sadece 10 saat oynanabilir diye biliyorum
Evet öyle.yükledikten sonra 10 saat oynuyorum değilmi
Oyunları steam üzerinden'mi indircez?Evet.
Hayır.
Beğendiğiniz oyunlar varsa evet.
Evet öyle.
ben steamdan aldımOyunları steam üzerinden'mi indircez?
Alınır o zamanEvet.
EA Access'in ne olduğunu bilmiyordum baktım konuya, bu aylık 6 liraysa büyük büyük indirimArkadaşlar kaçırmayın.
Mart ayının 9'una kadar %80 indirimle 5,80 TL!
Alıntıyı görüntüle
EA Play nedir?
Konusuna buradan ulaşabilirsiniz:
Steam'e EA Access geliyor!
Nedir bu EA Access? EA Access aylık bir ücret ödeyerek, 50-100'den fazla oyuna erişim etmenizi sağlayan bir sistemdir. Örneğin; Netflix'de aylık ücret ödeyerek 100'den fazla diziye erişebilmeniz gibi. Aylık ücreti ödemezsem ne olur? Aylık ücreti ödemediğiniz takdirde oyunlara erişim şansınızı...forum.donanimarsivi.com
Siri soruyor* olacaktı.Siri cevaplıyor;
Oyunlar arasında orta sistem gereksinimli oyunlar var mı? Varsa değer mi? Ona göre almayı düşünüyorum.
ben satın aldım şuan 1 aylık bf1 indirmek istiyorum nasıl yapacağımı bulamadım yardımcı olurmusunuzArkadaşlar kaçırmayın.
Mart ayının 9'una kadar %80 indirimle 5,80 TL!
Alıntıyı görüntüle
EA Play nedir?
Konusuna buradan ulaşabilirsiniz:
Steam'e EA Access geliyor!
Nedir bu EA Access? EA Access aylık bir ücret ödeyerek, 50-100'den fazla oyuna erişim etmenizi sağlayan bir sistemdir. Örneğin; Netflix'de aylık ücret ödeyerek 100'den fazla diziye erişebilmeniz gibi. Aylık ücreti ödemezsem ne olur? Aylık ücreti ödemediğiniz takdirde oyunlara erişim şansınızı...forum.donanimarsivi.com
Evet olması lazım.Steam üzerinde EA Play içinde BF5 yok ?
Ayrıca BF3 - 4 - 1 online var mı ?
Normal mağaza sayfasına girin. Oradan indirin.ben satın aldım şuan 1 aylık bf1 indirmek istiyorum nasıl yapacağımı bulamadım yardımcı olurmusunuz