T O B İ
80+ Bronze
Dahası
Ben aldım müq bi sistem oyunların 1 tanesi zaten 350 tl civarı hiçbirini oynamayanlar (benim gibi) için bir nimet.
Bende alırım bu ay sonunda üstad büyük ihtimal ile. 5.80 TL'yi denemek için bir bakayım dedimBen aldım müq bi sistem oyunların 1 tanesi zaten 350 TL civarı hiçbirini oynamayanlar (benim gibi) için bir nimet.
5.80 TL'ye aldım. Crysis 3 oynamak istiyordum, onu indireceğim30tl olan sürümü almıştım yaklaşık 2 ay önce 10 saat bf1 alıp yüzüne bile bakmadım, sana kalmış.
Ben ilk çıktığı gün almıştım bence gayet mantıklı bir sistem tavsiye ederim.Merhabalar,
EA Games platformu EA Play ile çok fazla oyunu çok iyi fiyata oynamak mümkün. 169 TL yıllık kampanyası var ve aylık 14 TL'ye geliyor. Hesapta, BF5 BF1 CRYSIS3 NFS FIFA serisi gibi oyunlar var. Sizce mantıklı mı? Alan var mı ? Teşekkürler.
Ben zamanla herşeyin bu sisteme döneceğini düşünüyorum. Aylık yıllık abonelikler çoğalacaktır. Ubisoft+ var mesela yurtdışında. 14.99 TL'ye tüm ubisoft oyunları açık. Zamanla ona döneceğiz benceOyuna girene kadar milleti soyup soğana çeviriyorlar zaten .
Zamanla her yerde görmeye başlayacağız bence. 169 TL yıllık çok bir ücret değil.Ben ilk çıktığı gün almıştım bence gayet mantıklı bir sistem tavsiye ederim.