Neler Yeni

EA PLAY OYUNLARI SÜREKLİ YENİLENİYOR MU ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan Çelik
Gecen günlerde ea play e üyelik yaptım istediğim baya oyun vardı ve uygundu ama merak ettiğim şey sürekli başka yeni oyunlar geliyor mu mesela seneye fifa 22 gibi ya da yeni ea oyunları?

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
Gecen günlerde ea play e üyelik yaptım istediğim baya oyun vardı ve uygundu ama merak ettiğim şey sürekli başka yeni oyunlar geliyor mu mesela seneye fifa 22 gibi ya da yeni ea oyunları?
kanka ea playi bilmem ama xbox game pass e geliyor fifa 22 de gelir ama ilk başta satış yapıp sonra koyarlar mesala xbox game pass te direkt çıkıyor forza horizon 5 çıkar çıkmaz giricek

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka ea playi bilmem ama xbox game pass e geliyor fifa 22 de gelir ama ilk başta satış yapıp sonra koyarlar mesala xbox game pass te direkt çıkıyor forza horizon 5 çıkar çıkmaz giricek
Xbox game pass daha mı kârlı sence birde fiyatını ve süresini biliyor musun

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
steamden sadece ea play almaktansa aynı fiyata xbox game pass almak daha karlı ve daha yeni çıkan knockout city direk game passe eklendi ben ea play aldım ay sonunda game pass'e geçeceğim

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
kanka tek pc için alıcaksan 30 lira diğeri 50 mi 47 mi konsol ile beraber bunun içinde ea var bence xbox game pass daha karlı fifa 21 de geldi bence alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka tek pc için alıcaksan 30 lira diğeri 50 mi 47 mi konsol ile beraber bunun içinde ea var bence xbox game pass daha karlı fifa 21 de geldi bence alınır
aylık 30 tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,128
Üyeler
166,891
Son üye
Mehmetcna
Top Bottom