Aslan_Akbey
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Bugün Ea play pro ile FC 24 aldım. Lakin Ps4 Kolu ile oynayamıyorum. Oyun kolu görmüyor. Bu sorun nasıl hallediliyor acaba ?
ds4windows programını kurdunuz mu ?Bugün Ea play pro ile FC 24 aldım. Lakin Ps4 Kolu ile oynayamıyorum. Oyun kolu görmüyor. Bu sorun nasıl hallediliyor acaba ?
O ne oluyor hocam bundan önce steam üzerinden oynadığım için bu tarz bir programa hiç ihtiyacım olmamıştı.ds4windows programını kurdunuz mu ?
Ds4windows yazın googleye sitesinden indirip kurulum videosunu da izleyip kurabilirsiniz.O ne oluyor hocam bundan önce steam üzerinden oynadığım için bu tarz bir programa hiç ihtiyacım olmamıştı.
Videosunu aradım lakin bulamadım hocam videosunu biliyorsanız linkini atabilir misiniz acaba ?Ds4windows yazın googleye sitesinden indirip kurulum videosunu da izleyip kurabilirsiniz.
Videosunu aradım lakin bulamadım hocam videosunu biliyorsanız linkini atabilir misiniz acaba ?
eyvallah hocam.
Daha önce ea play prodan fifa 23 indirip girdiğimde bende aynı sorunla karşılaştım ve oyunu açarken klavyeyi söküp sadece kolu takınca olmuştu geçenlerde ea play pro alıp ea appden oyunu indirdim oyuna ilk girerken kolu pc ye takıp klavyeye hiç dokunmadan girdim 1 haftadır kolla oynuyorum bi sıkıntısı yok böyle bişey deneyebilirsinBugün Ea play pro ile FC 24 aldım. Lakin Ps4 Kolu ile oynayamıyorum. Oyun kolu görmüyor. Bu sorun nasıl hallediliyor acaba ?
DS4 uygulaması fifa'dan her çıktığında fifa'nın sıfırlanmasına sebep olabiliyor. Aklınızda bulunsun.eyvallah hocam.