kariyer için alacaksanız alınır onun dışında para israfı olduğunu düşünyorum. Playstation dan oynuyorum ben ama bu son, yeni çıkan oyunlarını artık almayacağım.Alıntıyı görüntüle
Steamde %70 indirimde
şimdiden h.osonunda, epicten 1060'a alamadım diye üzüldüm iyi oldu bu hazır cs envanteri var satar alırız mis.
kariyer için alacağım, sarıyor baya.kariyer için alacaksanız alınır onun dışında para israfı olduğunu düşünyorum. Playstation dan oynuyorum ben ama bu son, yeni çıkan oyunlarını artık almayacağım.
ban yeme riski var diye duydum hocamukrrayan yapıp eaden 10 dolara alın 10 dolarda 2 tane dürüm yersiniz
bi fark yok inan bana bağımlısı falan değilsen kadro update bul internetten devam et.24 var 25 alınır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ban yeme riski var diye duydum hocam
hocam kimsenin yediğini duymadım daha bayagğı kişi aldıo çunkü24 var 25 alınır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ban yeme riski var diye duydum hocam
eğer ban yoksa bahsettiğiniz yöntem çok daha mantıklıhocam kimsenin yediğini duymadım daha bayagğı kişi aldıo çunkü
Kb ama cidden FC her sene alıyon mu ??sonunda, epicten 1060'a alamadım diye üzüldüm iyi oldu bu hazır cs envanteri var satar alırız mis.
sen almayacan diye niye israf oluyor onu anlamadık ?kariyer için alacaksanız alınır onun dışında para israfı olduğunu düşünyorum. Playstation dan oynuyorum ben ama bu son, yeni çıkan oyunlarını artık almayacağım.