Neler Yeni

EA SPORTS FC™ 25 Ultimate Sürüm ₺1.799,99

pancake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yavuz
Normalde erken erişim filan veriyordu. Ön sipariş ile hero paketide veriyor ama şuan için muhtemelen sadece FUT için 4600fp veriyor.
FUT oynamıyorsanız ultimate gereksiz.

Kako

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kaan Ünlü
Ultimate team oynamıyorsanız ea play almak daha mantıklı, Ultimate team de oynamayın pişmanlıktır fifa 21den beri oynarım en kötü fifa sakın almayın paranız ziyan olur

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
murat
Ultimate team oynamıyorsanız ea play almak daha mantıklı, Ultimate team de oynamayın pişmanlıktır fifa 21den beri oynarım en kötü fifa sakın almayın paranız ziyan olur
her sene pişmanlık fut maalesef ama köpek gibi alıyorum hep bağımlılık oldu artık

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Berkecan Ergin
ea play da fc25 oluyor mu 35 dolara standartmı alsam ea play mı karar veremedim

CptSpork

80+ Bronze
Fut oynamayı düşünüyorsanız bu sene tavsiye etmem. Hilelerden dolayı PC Platformunda pazar çok kötü durumda. Kariyer oynayacaksanız steamden almanızı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Koray Kılıç
Bu sene oynama fırsatım olmadı henüz ama ilerleyen tarihlerde fiyatı daha da düşer gibi. Fut oynamaycaksanız beklenebilir.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Ali
Epic games üzerinden EA Play üyeliği aldım. 35 liraydı. FC25 i indirip F710 kolu ile eşleştirmeye ve tuşları düzeltmeye çalıştım. Bir baktım bu sorunu yaşayan bir çok kullanıcı var. Hem de Eylül ayından bu yana... Teşekkür ederim diyip oyunu sildim. Yapımcının bir sürü bug dolu, bir de bu sorunları hiç telafi etmemesi bence satın almamak için güzel sebep. Fifa23 ten devam.

Son düzenleme:
Top Bottom