EAFC 24 MAVI EKRAN - eaanticheat.sys

sorun global, reddit ve EA forumunda da çözüm önerileri var

biz de arkadaşlarla fifa girecektik 10 kişide düzgün bir bende bu sorun var
sizde çözüldümü sorun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dün gelen güncellemeden sonra birçoğumuz sanırım mavi ekran hatası ile karşılaştık. Sorun EA Anticheat'ten kaynaklanıyormuş. Windows güvenliği içerisinden çekirdek yalıtımına girip bellek bütünlüğünü açık hale getirince sorun düzeliyor. EA yeni bir güncelleme yayınlayana kadar bu şekilde oyuna girilebilir. Ben yaptım ve oldu bazılarında yine olmamış isterseniz deneyin

Son düzenleme:
sizde çözüldümü sorun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dün gelen güncellemeden sonra birçoğumuz sanırım mavi ekran hatası ile karşılaştık. Sorun EA Anticheat'ten kaynaklanıyormuş. Windows güvenliği içerisinden çekirdek yalıtımına girip bellek bütünlüğünü açık hale getirince sorun düzeliyor. EA yeni bir güncelleme yayınlayana kadar bu şekilde oyuna girilebilir. Ben yaptım ve oldu bazılarında yine olmamış isterseniz deneyin
ben de şimdi yazıyordum, ben de açık hale getirdim bende de düzeldi. (bende açık hale getirmeden önce hata veriyordu bozuk sürücüler var diye şu videoyla beraber çözdüm:

40 yilin basinda fifa aldim acayip pismanim hem epic sagolsun hemde oyundaki sorunlar olsun

Windows ayarlarından bellek bütünlüğünü açınca düzeldi bende.

Geri