Easy Cep güvenilir mi?

Reaksiyon skoru
56
Merhaba arkadaşlar yakın bir zaman da easy cep üzerinden 32gb iphone 7 almayı düşünüyorum, sizce bu site güvenilir midir? Yt üzerinden videolara baktım webtekno vs. site hakkında videolar çekmiş sizce güvenilir midir burası?

güvenilir fakat yenilenmiş telefon olduğu için hangi parçası değişmiş bilemezsin kasası, ekranı, kameraları o yüzden tercih etmezdim

güvenilir fakat yenilenmiş telefon olduğu için hangi parçası değişmiş bilemezsin kasası, ekranı, kameraları o yüzden tercih etmezdim
o konuyu da biraz araştırdım ios için 3tools denilen bi uygulama varmış hangi parçaların orjinal olup hangilerinin değiştirilmiş olduğunu gösteriyor.

yenilenmiş telefonun hiçbir olayı yok telefonu yenileyip verse neresini yenilicek 700 800 lira daha ucuza ikinci el temiz almak daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek guzel yani 12 ay garanti olması. ne kadar ilgileniyorlar bilemem.

sence önerir misin easy cep üzerinden almamı? ne yapmalıyım
önermem sebebi ise kendim almayacağım için kendim güvenmediğim bir şeyi veya deneyimlemediğim bir şeyi önermem onun yerine etrafında ki telefonculara sormanı öneririm

Şöyle işliyor,
Senin telefonunun ekranı ve bataryası sıkıntılı onlara veriyorsun büyük ihtimal eskisini al yenisini götür vb. kampanyalar ile ellerine geçiyor telefonlar.
Sıkıntılı olan her yerini değiştiriyorlar ve kutu-garanti-kulaklık vb. koyuyorlar.
12 ay garanti ile satıyorlar.
Youtube'da yer alan çoğu video sponsorlu yani sponsorsuz olana bakın.

Geri