Yardım Easycep yenilenmiş telefon alan var mı ?

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,387
Arkadaşlar merhaba, easycep üzerinden iPhone 7 128GB almak istiyorum ancak ne kadar sağlam geliyor bu yenilenmiş modeller, deneyimlemiş olanlar yazabilir mi ?

Kişisel önerim yenilenmiş cihazlar almaman. Evet cazip fakat komponentler senin isteğin dışında zaten değiştirilmiş. İkinci el telefonu neden neredeyse sıfır fiyatına alayım ki?

Ha şöyle bir şey var. Easycep yenilenmiş telefon konusunda adınıduyurmuş bir yer ama ne kadar güvenilir bilemiyorum.

Kişisel önerim yenilenmiş cihazlar almaman. Evet cazip fakat komponentler senin isteğin dışında zaten değiştirilmiş. İkinci el telefonu neden neredeyse sıfır fiyatına alayım ki?

Ha şöyle bir şey var. Easycep yenilenmiş telefon konusunda adınıduyurmuş bir yer ama ne kadar güvenilir bilemiyorum.
Ben yenilenmiş telefonlar ikinci el olmuyor diye biliyordum ikinci elmi oluyorlar?

Ben yenilenmiş telefonlar ikinci el olmuyor diye biliyordum ikinci elmi oluyorlar?
Yukarıdaki arkadaş açıklamış aslında ama sektör genelde şöyle ilerliyor.

Bir telefonu ikinci elden alıyor satıcı. Sonra örneğin ekranı kırılsa bunu değiştiriyor. Ayrıca sağlam orijinal bataryayı, kasayı vs aldıklarıda oluyor. Bunlar yerine yan sanayi takıyorlar bazen. Çıkarılan parçalarında ikinci elden satıyorlar. Orijinal çıkan parçalar yan sanayi parçalara göre daha değerli çünkü. Bir taşla iki kuş.

parçaları değişmiş ürün asla sıfır gibi olmuyor açıkcası

Geri