tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Easycep'ten yenilenmiş telefon alınır mı? Yorumlar çok iyi gözüküyor. (iphone 6s bakıyorum)
bence de illa iphone olacaksa se al gunumuzde fp iphone 2. el den daha iyi sıfır telefonlar varEasycep nasıldır bir fikrim yok ama net bir fikrim var, 2020 yılında iPhone 6S almaktansa paranı bana ver 1 yılda ikiye katlayayıp sana geri vereyim.
Hayır bari iPhone SE 2020 falan bak, 6S günümüz için leş. Bi de bunu alıp 2-3 yıl daha kullanacaksın...
Bütçe olsa neden 6s alayım?Easycep nasıldır bir fikrim yok ama net bir fikrim var, 2020 yılında iPhone 6S almaktansa paranı bana ver 1 yılda ikiye katlayayıp sana geri vereyim.
Hayır bari iPhone SE 2020 falan bak, 6S günümüz için leş. Bi de bunu alıp 2-3 yıl daha kullanacaksın...
Android denilen bi şey var. Bilmiyorsan söyleyeyim dostum.Bütçe olsa neden 6s alayım?
Harbi mi? Iyi ki söyledin ya!Android denilen bi şey var. Bilmiyorsan söyleyeyim dostum.
8 plus'mu? Apple kulübü kurdum forumda yaniiphone se yerine iphone 8plus daha mantıklı
Easycep nasıldır bir fikrim yok ama net bir fikrim var, 2020 yılında iPhone 6S almaktansa paranı bana ver 1 yılda ikiye katlayayıp sana geri vereyim.
Ios>Android benceNeye göre kime göre leş, şu an piyasadaki çoğu android telefonu 2 ye katlar bundan 4-5 ay öncesine kadar 6s kullanıyordum bataryasını 2 kere değiştirmek dışı bir şey yapmadım telefon kasmıyordu bile :d