Selamın aleyküm arkadaşlar easycepten iphone 11 almayı düşünüyorum easycepi tercih etmemin sebebi 12 ay taksit olması sizce alınır mı bir sıkıntı Yaşar mıyım yardımcı olursanız sevinirim
Selamın aleyküm arkadaşlar easycepten iphone 11 almayı düşünüyorum easycepi tercih etmemin sebebi 12 ay taksit olması sizce alınır mı bir sıkıntı Yaşar mıyım yardımcı olursanız sevinirim
Fiyat olarak çok pahalı Easycep. 2. El apple garantili bir cihaz almak çok daha mantıklı. Easycep'den alırsan Ekran, kasa, pil, kamerası değişmiş ihtimali olan cihazlar alıyorsun. Easycep tarafında bir sorun yaşamazsın ama alacağın cihazın %99 bir parçası veya birden çok parçası değişmiş cihaz olacak. Orijinal parça kullanamadıklarından A veya B kalite falan oluyor.
Fiyat olarak çok pahalı Easycep. 2. El apple garantili bir cihaz almak çok daha mantıklı. Easycep'den alırsan Ekran, kasa, pil, kamerası değişmiş ihtimali olan cihazlar alıyorsun. Easycep tarafında bir sorun yaşamazsın ama alacağın cihazın %99 bir parçası veya birden çok parçası değişmiş cihaz olacak. Orijinal parça kullanamadıklarından A veya B kalite falan oluyor.
Ekran konusunda parlaklık kısmına katılıyorum, gün ışığı altında parlaklık çok az kalıyor. Kamera konusunda 12'ye göre aman aman bir farkı yok, ultra geniş açıda birtakım değişiklikler var sadece. Şarj olarak 11 ile 12 arasında yine çok fazla bir fark yok, çok fazla yok, yani var ama çok değil. Özellikle 13 şarj konusunda 11 ve 12'yi tokatlıyor.
Evet şu ara çok pahalılandı, dediklerin çok doğru ve yaşanma ihtimali çok çok yüksek şeyler. Benim aldığım cihazda batarya Apple'da değiştirilmiş. Kasası da eşdeğer (yan sanayi) olarak değiştirilmiş. Yan sanayi olduğu hiç fark edilmiyor kamera boşluklarına bakmadığınız sürece.
Özellikle fiyatlar bu hale gelmişken EasyCep'in tercih edilebilir olduğunu pek sanmıyorum. Şansınıza hiçbir şeyi değişmemiş veya sadece bataryası orijinaliyle değişmiş bir cihaz gelirse yaşadınız. Yoksa 14 gün geçmeden iade etmenizi tavsiye ederim.
Ben cellular kullanım harici cihazdan memnunum. O sorun da muhtemelen Vodafone'dan kaynaklı. Onun haricinde bir sorun yaşamıyorum.
Aldıktan bu yana 1 kez EasyCep şubesine götürdüm o da pil bandı içindi. Pil bandı çıkmıştı ve batarya cihazın içinde sallanıyordu. O esnada da bataryanın gerçekten orijinal olduğu kanaatine vardık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kısacası bu fiyatlara almanızı tavsiye etmiyorum. Ha güveniyorsanız deneyebilirsiniz. Ben zamanında deneme yanılma yöntemiyle ilerlemek istediğimden 13bin TL'ye aldım, baktım bataryası orijinalle değişmiş, kasası eşdeğerle değişmiş. Ekranında kamerasında başka bir şeyinde sıkıntı çıkmamış, dedim kalsın bende cihaz kullanayım.