Neler Yeni

EasyCep'ten iphone 6s plus almak istiyorum

şahin doğan

80+ Platinum
6S almaktan iyidir. Ki illa xiomi alacak diye bir kaide de yok zaten. 2500' E TCL10+ falan alabilir.
2020 yılında çıkmış telefonun hala 6s plus dan daha kötü bir işlemciye sahip olması ;) 6s plus dan tek üstünlüğü kamera sayısı

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
2020 yılında çıkmış telefonun hala 6s plus dan daha kötü bir işlemciye sahip olması ;) 6s plus dan tek üstünlüğü kamera sayısı
Apple 6S Plustaki işlemci Snapdragon 720G' den biraz daha kötü. Note9S alınır.

şahin doğan

80+ Platinum
Apple 6S Plustaki işlemci Snapdragon 720G' den biraz daha kötü. Note9S alınır.
telefon alacak olsam yazılım sorunu çekmek istemem kimisi bende sorun yok diyor kimisi de bende var diyor milli piyango alır gibi işimizi şansa mı bırakacağız telefon alırken ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
telefon alacak olsam yazılım sorunu çekmek istemem kimisi bende sorun yok diyor kimisi de bende var diyor milli piyango alır gibi işimizi şansa mı bırakacağız telefon alırken ?
6S Plus falan alıp ekrandaki yazıları okumaya uğraşmaktansa giderim note9s alırım ki aldım. Boşuna 6S Plus falan savunmayın bana. İphone 8 plus altı telefon alınmamalı. Birde ip11. Diğer telefonları alınabilir fiyatta sıkıntı çekmiyorsanız.

şahin doğan

80+ Platinum
6S Plus falan alıp ekrandaki yazıları okumaya uğraşmaktansa giderim note9s alırım ki aldım. Boşuna 6S Plus falan savunmayın bana. İphone 8 plus altı telefon alınmamalı. Birde ip11. Diğer telefonları alınabilir fiyatta sıkıntı çekmiyorsanız.
6s plus ın ekranını gömerken 8 plus alabilirsin demen :D

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
EasyCep'ten iphone 6s plus almak istiyorum. 2500 lira gibi bir fiyatı var. Çok büyük iphone merakı oluştu son zamanda. Son kullandığım Xiaomi telefon 3. senesinde anakart arızası verip çöp oldu. hiçbir yerde tamir edilemedi. O yüzden androidden iyice soğudum. 2 sene sonra mezun olacağım üniversiteden. 2 sene idare etse yeterli benim için. Linkteki telefonu almak istiyorum görüşlerinizi merak ettim. Aslında tek sorun benim için ekranının orijinal olup olmaması. Gerisi önemli değil kasasıdır bataryasıdır falan. Bataryasının az gitmesi de önemli değil. Ekran orijinal değilse geri göndermeyi düşünüyorum.

Xıoamı yüzünden neden androidden soğudunuz?

mö10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf Dursun
Xıoamı yüzünden neden androidden soğudunuz?
dostum xiaomi değil daha önce de general mobile deneyimim olmuştu iki telefon da 3. senesinde direkt olarak çöp oldu. telefoncular 50 tl ye bile almıyor artık. direkt anakart kaynaklı sorunlar. bende o yüzden iphone almak istiyorum. dk başı kasan android almaktan iyidir diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum xiaomi değil daha önce de general mobile deneyimim olmuştu iki telefon da 3. senesinde direkt olarak çöp oldu. telefoncular 50 TL ye bile almıyor artık. direkt anakart kaynaklı sorunlar. bende o yüzden iphone almak istiyorum. dk başı kasan android almaktan iyidir diye düşünüyorum
birde bu fiyata en iyi android telefonlar genellikle xiaomi de oluyor o yüzden en iyi xiaomi alacağıma iphone alırım 2-3 sene sorunsuz geçirip yeni telefonuma geçerim diye düşündüm

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
dostum xiaomi değil daha önce de general mobile deneyimim olmuştu iki telefon da 3. senesinde direkt olarak çöp oldu. telefoncular 50 TL ye bile almıyor artık. direkt anakart kaynaklı sorunlar. bende o yüzden iphone almak istiyorum. dk başı kasan android almaktan iyidir diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde bu fiyata en iyi android telefonlar genellikle xiaomi de oluyor o yüzden en iyi xiaomi alacağıma iphone alırım 2-3 sene sorunsuz geçirip yeni telefonuma geçerim diye düşündüm
İphone 6S Plus'un şuan o dandik telefonlardan farkı olucağını düşünmüyorum. Eskidi ve Apple yavaşlatma güncellemelerine başlamak üzeredir.

mö10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf Dursun
İphone 6S Plus'un şuan o dandik telefonlardan farkı olucağını düşünmüyorum. Eskidi ve Apple yavaşlatma güncellemelerine başlamak üzeredir.
yavaşlatma mı xD ilk defa duyuyorum

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
yavaşlatma mı xD ilk defa duyuyorum
Yeni modellere yönlendirmek için bir çeşit hile gibi.
Bu tarz güncellemeler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,017
Üyeler
165,623
Son üye
Bahattin Demir1
Top Bottom