Easycepten telefon alınır mı

Forever897

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
117
Arkadaşlar taksitli telefon almam lazım ve şuan mantıklı olan easy cep gibi görünüyor. Daha önce alışveriş yapan var mı? Sıkıntısı olur mu

Yenilenmiş öneririm ama easycepten almayın. Ben senatech adlı stıcıdan aldım, trendyol üzerinden,sorunu yok.

yıllar öncesinde yenilenmiş cep telefonu sektöründe çalıştım. Almayın aldırmayın başınız ağrır

Sırf taksit icin yenilenmiş alacaksan sana önerim yeni model cihazlardan almak çünkü içindeki parçaların değişmiş olma olasılığı cok daha düşük oluyor. Genelde cihazı sadece sıfırlayıp satıyorlar. Eski cihazlarda parca degisimi olma olasılığı cok daha yüksek bu yüzden onermem.

Kendi tecrübeme dayanarak şunu söyleyebilirim eyer cihazı iyi incelersen alınır Antalyada ki şubeden iphone 13 aldım mükemmel durumda idi hiçbir şeyi değişmemiş sadece pil sağlığı 87 idi ve açık mavi renk idi kasasında da hiçbir sorun yoktu taksitle aldım 5 ay oldu gayet memnunum hiçbir sıkıntısı yok tüm cihazlar yenilenmiş değil ikinci elde var düz tamirsiz denk getirebilmen önemli

Alınmaz kardeşim. 1 Kere yaptım o hatayi. Telefon 20 saniye isinip reset atiyordu sürekli

Yrnilenmiş alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,965
Üyeler
174,947
Son üye
zalg10na
Geri