🔥İndirim Easysmx X10 Kablosuz Gamepad 1400TL

dualsensemı satmıstım kola ıhtıyacım yok ama parolpara ıle alsam guzel olur gıbı bırde sunu sorıyım dostlar dualsense daha rahat gıbı ele oturma acısından bu ve xbox type daha kare kabak gıbı ele tam oturmuyo gıbıme gelıyo ne dusunuyosunuz

beyler r1 l1 tetikleri sertmi elinde olan yorumlayabilirmi

dualsensemı satmıstım kola ıhtıyacım yok ama parolpara ıle alsam guzel olur gıbı bırde sunu sorıyım dostlar dualsense daha rahat gıbı ele oturma acısından bu ve xbox type daha kare kabak gıbı ele tam oturmuyo gıbıme gelıyo ne dusunuyosunuz
Ben Xbox tipi kollar ile daha rahatım. Elin ufaksa veya benim gibi elin büyük bile olsa ama parmakların kısa veya kısa + tombul parmaklıysan dualsens fazla yoruyor. Kavrama kısımları parmaklarını ağrıtıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Ben Xbox tipi kollar ile daha rahatım. Elin ufaksa veya benim gibi elin büyük bile olsa ama parmakların kısa veya kısa + tombul parmaklıysan dualsens fazla yoruyor. Kavrama kısımları parmaklarını ağrıtıyor.
alt kısımları bana xboxun rahatsız gelmıstı ama pekte emın degılım dualsensede bı zaman sonra yoruyor evet

Iyzico ile alsam 900 TL'ye mi geliyor?

Ps: iyzico ilk alışverişten 500 iade geldi. Fırsatı paylaşan kişiye teşekkür ederim.

Son düzenleme:
2400'e alıp sonra iptal ettim kargolanmadan. 1400'e mükemmel fiyat.

Çok sağol uzun zaman önce kullanmıştım tekrar aldım

İlk sipariş ve parolapara oluyordur. Ödeme kısmına kampanyayı yazmışlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500 e gelir full mekanik gamepad için gayet iyi.

bu sitede, siparişi ipta et seçeneği yok mu? aldım da kampanya olmadı, iptal etmem lazım

Atokta x20 de var değerlendirmek isteyen olursa eğer link bırakıyorum
Çok dolu çok güzel bir gamepad kesinlikle öneririm

Atokta x20 de var değerlendirmek isteyen olursa eğer link bırakıyorum
Çok dolu çok güzel bir gamepad kesinlikle öneririm
Fiyatı gereksiz pahalı. Easysmx D10 veya Gamesir Cyclone 2 o bütçede hem daha ucuz hem da daha iyi kollar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sitede, siparişi ipta et seçeneği yok mu? aldım da kampanya olmadı, iptal etmem lazım
Yukarıda sipariş veren ve iptal eden arkadaş vardı nasıl yapılıyor ?
2400'e alıp sonra iptal ettim kargolanmadan. 1400'e mükemmel fiyat.
Arkadaşa yardımcı olabilir misiniz ?

Geri