Neler Yeni

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Sami Yusuf Aksu
bu ürünü ps5 ile kullanabilirmiyim yada xbox ile

Iberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ayberk
Arkadaşlar bu vergiyle nasıl 800 liraya alıyorsunuz ya benimde ihtiyacım var yardımcı olabilecek varmı

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
furkan
Connectgame'de easysmx kolları satılacak bilginiz olsun. Henüz stoklara eklememişler ama easysmx ile konuştum 16 Aralık civarı ürünleri yollamışlar.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
800e almıstım vergi dahil 2.kol olarak aldım pcye, tarayıcı testlerinde sorun yok ama oyunda sanki bi tık algılamıyor gibi geldi xboxtan sonra. kalitesini begendim keske daha sade tasarım olsaydı guzelim gamepad. su an kac tl bilmiyorum ama 1ktl bandına guzel urun bence

lonelyboy

80+
En İyi Cevap
1
800e almıstım vergi dahil 2.kol olarak aldım pcye, tarayıcı testlerinde sorun yok ama oyunda sanki bi tık algılamıyor gibi geldi xboxtan sonra. kalitesini begendim keske daha sade tasarım olsaydı guzelim gamepad. su an kac tl bilmiyorum ama 1ktl bandına guzel urun bence
algılamıyor derken genel olarak kolu mu yoksa tuşlarımı algılamıyor, bide xbox controllerdan iyi midir sence

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
algılamıyor derken genel olarak kolu mu yoksa tuşlarımı algılamıyor, bide xbox controllerdan iyi midir sence
bence iyi degil, tekknik bilgim yok belki de psikolojik olarak iyi degil diyorumdur. ama ben yine xboxu kullanmaya devam edecegim. Algilamama muhabbeti sol stickle arabayi sag sol yapiyoz mesela azcik cektigimde donmuyyor araba sonuna yakin cekmem gerek xboxta bu boyle degildi kucuk manevralar yapabiliyodum.

lonelyboy

80+
En İyi Cevap
1
bence iyi degil, tekknik bilgim yok belki de psikolojik olarak iyi degil diyorumdur. ama ben yine xboxu kullanmaya devam edecegim. Algilamama muhabbeti sol stickle arabayi sag sol yapiyoz mesela azcik cektigimde donmuyyor araba sonuna yakin cekmem gerek xboxta bu boyle degildi kucuk manevralar yapabiliyodum.
bende de xbox var hocam, x15'i farklı oyunlarda denedin mi?, illa ki kalite farkı vardır analoglarda ama guzel duruyor urun

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Özen özer
Bende 8 bitdo ultimate 2c almaya karar verdim o daha iyi gibi Hall efectli

Top Bottom