X15 mi x20 mi buŞu ekrana girip onlarca xbox Gamepadi test etmişimdir ancak hiç birinde bundaki kaliteyi ve özellikle analoglardaki hassasiyeti görmedim. Analog testinde xbox gamepadlerinde 360 derece döndürünce Analogu o dairenin etrafında her cihazda zıplaya zıplaya dönüyordu. Bu ise dairenin etrafında asla dairenin dış çizgisinden şaşmayacak şekilde dönüyor. Xbox Gamepadi 3000 lira üstüne şarj edilebilir bataryası 1500 lira bi de pc ye kablosuz bağlantı aparatı (Bluetoothtan bahsetmiyorum) 1000 küsür derken 5 binden dsha fazla harcayacaksın, ne gerek var hepsi ve daha fazlası bu cihazda. Kesinlikle öneriyorum alacak kişilerin aklında hiç soru işareti kalmasın.
Alıntıyı görüntüle
X15X15 mi x20 mi bu
bence alman daha mantıklı olur gibi çok memnunum 2 tane aldımarkadaşlar 6 senelik xbox one s controller'ım var (8. nesil galiba). d-pad tuşları basmıyor veya çift basıyor, sol joystick eridi, maç oyunlarından dolayı A tuşu çok yumuşak basıyor, sağ tetik ilk basışta sert daha sert (yağlanması gerek belki). sizce bu gamepadi almak mı mantıklı yoksa xbox'ı yaptırmak mı? aslında memnunum ama d-pad bazı oyunlarda sıkıntı oluyor. Aşırı ihtiyaç değil ama fırsat varken almak mantık mıdır? alırsam nintendo switch'e de bağlayacağım.
hayırŞimdi aynı sepette 13 tane falan ürün almak istiyorum aynı sepette ürünlere ayrı ayrı tc girebilir miyim?
çok haklısınDiğer ülkelerde gençler ülkelerini geliştirecek adımlar atarken biz burada sıcak fırsatlar kanalı takip edip alacaklarımızı nasıl ucuza alabiliriz diye uğraşıyoruz. Türk genci hiçbir şeyi ucuz almasın Çin'den gelen üründe vergi 2 katına çıktı 30 euro şartı koydular, şimdi de 30 euroya kargo dahil olacakmış. Tamam yurt dışından alışverişe yönelmeyelim de aynı ürünü çok çok daha uyguna alabiliyorken neden Türkiye'den alalım?
Niye 4 tane aliyon?3 4 tane almaya degermi sence bu fiyat iyi mi? x20 gelir diye bekliyimmi
vergi dahil 500 liraya aldım beyaz rengini umarım pişman etmez. üstüne usb dock - kılıf - fidget aldım 1100 kağıda çıktık. ihtiyaç yokken belki fuzuli oldu ama herkes çok övdü bakalım. elimde xbox controller olduğu için birebir karşılaştırma yapıp yazarım buraya.bence alman daha mantıklı olur gibi çok memnunum 2 tane aldım
iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun 1 karşılaştırma da sizden bekliyoruz öyleyse sağolunvergi dahil 500 liraya aldım beyaz rengini umarım pişman etmez. üstüne usb dock - kılıf - fidget aldım 1100 kağıda çıktık. ihtiyaç yokken belki fuzuli oldu ama herkes çok övdü bakalım. elimde xbox controller olduğu için birebir karşılaştırma yapıp yazarım buraya.