Neler Yeni

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 790 TL

Ivoryman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
Işık on-off joystick arka tarafında. Titreşim ayarlama ise altta küçük "T" tuşu var ona basıp sol analogu yukarı..

eulkiz

80+
Şu ekrana girip onlarca xbox Gamepadi test etmişimdir ancak hiç birinde bundaki kaliteyi ve özellikle analoglardaki hassasiyeti görmedim. Analog testinde xbox gamepadlerinde 360 derece döndürünce Analogu o dairenin etrafında her cihazda zıplaya zıplaya dönüyordu. Bu ise dairenin etrafında asla dairenin dış çizgisinden şaşmayacak şekilde dönüyor. Xbox Gamepadi 3000 lira üstüne şarj edilebilir bataryası 1500 lira bi de pc ye kablosuz bağlantı aparatı (Bluetoothtan bahsetmiyorum) 1000 küsür derken 5 binden dsha fazla harcayacaksın, ne gerek var hepsi ve daha fazlası bu cihazda. Kesinlikle öneriyorum alacak kişilerin aklında hiç soru işareti kalmasın.
Alıntıyı görüntüle
X15 mi x20 mi bu

meyvesuyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
juice
arkadaşlar 6 senelik xbox one s controller'ım var (8. nesil galiba). d-pad tuşları basmıyor veya çift basıyor, sol joystick eridi, maç oyunlarından dolayı A tuşu çok yumuşak basıyor, sağ tetik ilk basışta sert daha sert (yağlanması gerek belki). sizce bu gamepadi almak mı mantıklı yoksa xbox'ı yaptırmak mı? aslında memnunum ama d-pad bazı oyunlarda sıkıntı oluyor. Aşırı ihtiyaç değil ama fırsat varken almak mantık mıdır? alırsam nintendo switch'e de bağlayacağım.

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Göktuğ DADAŞ
arkadaşlar 6 senelik xbox one s controller'ım var (8. nesil galiba). d-pad tuşları basmıyor veya çift basıyor, sol joystick eridi, maç oyunlarından dolayı A tuşu çok yumuşak basıyor, sağ tetik ilk basışta sert daha sert (yağlanması gerek belki). sizce bu gamepadi almak mı mantıklı yoksa xbox'ı yaptırmak mı? aslında memnunum ama d-pad bazı oyunlarda sıkıntı oluyor. Aşırı ihtiyaç değil ama fırsat varken almak mantık mıdır? alırsam nintendo switch'e de bağlayacağım.
bence alman daha mantıklı olur gibi çok memnunum 2 tane aldım

tadic3453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Tadic3453
Arkadaşlar almayı düşünüyorum bazıları öneriyo bazıları önermiyo

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Kemal Gençer
Şimdi aynı sepette 13 tane falan ürün almak istiyorum aynı sepette ürünlere ayrı ayrı tc girebilir miyim?

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Kemal Gençer
Diğer ülkelerde gençler ülkelerini geliştirecek adımlar atarken biz burada sıcak fırsatlar kanalı takip edip alacaklarımızı nasıl ucuza alabiliriz diye uğraşıyoruz. Türk genci hiçbir şeyi ucuz almasın Çin'den gelen üründe vergi 2 katına çıktı 30 euro şartı koydular, şimdi de 30 euroya kargo dahil olacakmış. Tamam yurt dışından alışverişe yönelmeyelim de aynı ürünü çok çok daha uyguna alabiliyorken neden Türkiye'den alalım?

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Göktuğ DADAŞ
Diğer ülkelerde gençler ülkelerini geliştirecek adımlar atarken biz burada sıcak fırsatlar kanalı takip edip alacaklarımızı nasıl ucuza alabiliriz diye uğraşıyoruz. Türk genci hiçbir şeyi ucuz almasın Çin'den gelen üründe vergi 2 katına çıktı 30 euro şartı koydular, şimdi de 30 euroya kargo dahil olacakmış. Tamam yurt dışından alışverişe yönelmeyelim de aynı ürünü çok çok daha uyguna alabiliyorken neden Türkiye'den alalım?
çok haklısın

meyvesuyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
juice
bence alman daha mantıklı olur gibi çok memnunum 2 tane aldım
vergi dahil 500 liraya aldım beyaz rengini umarım pişman etmez. üstüne usb dock - kılıf - fidget aldım 1100 kağıda çıktık. ihtiyaç yokken belki fuzuli oldu ama herkes çok övdü bakalım. elimde xbox controller olduğu için birebir karşılaştırma yapıp yazarım buraya.

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Göktuğ DADAŞ
vergi dahil 500 liraya aldım beyaz rengini umarım pişman etmez. üstüne usb dock - kılıf - fidget aldım 1100 kağıda çıktık. ihtiyaç yokken belki fuzuli oldu ama herkes çok övdü bakalım. elimde xbox controller olduğu için birebir karşılaştırma yapıp yazarım buraya.
iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun 1 karşılaştırma da sizden bekliyoruz öyleyse sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,169
Üyeler
162,638
Son üye
mustafakincii