Neler Yeni

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 790 TL

Tarconi2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Aygün Cengiz
link var mı beyler, konu uzamış baştaki link de çalışmıyor

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Kaan Çiflikoğlu
şahsen ben beklemedim beyazını aldım iyi ki almışım stoktan kalktı beyazı bence al kötü bir kol değil fiyatına göre iyi siyahıda kalkarsa üzülürsün
Hm mantıklı gibi uygunada geliyor aslında yanında ürün almayıp kredi iadesi ilede alabilirim yine bişeyler olmuş olur

Ahmetovv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Talha
benim konsol yeni geldide bunun driver fln varmi nasil yapcam

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mustafa Yavuz
X20 gelir mi meçhul o yüzden x15 hala bu fiyattayken almak en iyisi bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır bende siyah beyaz sadece elimin denk geldiği yerler biraz kirlendi oralar kirli duruyor ssdece yeşile dair hiçbir şey yok
anladım saolun

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Kaan Çiflikoğlu
şahsen ben beklemedim beyazını aldım iyi ki almışım stoktan kalktı beyazı bence al kötü bir kol değil fiyatına göre iyi siyahıda kalkarsa üzülürsün
aldım bu arada uyguna geldi zaten pişman etmez gibi

44ep44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ercan Larte
Bazı arkadaşların yorumu cihazın malzeme kalitesi olarak kötü olduğu yönünde olmuş hatta bu anlamda yerden yere vuranlar da var (bu onların kendi görüşüdür) ancak cihaz dün elime ulaştı ve malzeme kalitesi olarak da yani ele alındığında verdiği o kalite hissiyatı olarak da gayet güzel ve kaliteli duruyor. Öyle çok hafif falan da değil xbox koluna kıyaslandığında ki xbox kolunun ağırlığını pil de bariz ölçüde etkiliyor. Işıkları kapatıp rgb leri açtığınızda ve (dokunarak değil de) şöyle bir baktığınızda, kalite olarak çok çok üst düzeyde görünüyor. Ayrıca tetik tuşları da hiç öyle abartıldığı gibi kısa mesafeli gelmedi bana. Evet kıyasla görece kısa gibi ancak oyun oynamayı olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum basış hissiyatı gayet güzel.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
Yağız Berk Özel
Bazı arkadaşların yorumu cihazın malzeme kalitesi olarak kötü olduğu yönünde olmuş hatta bu anlamda yerden yere vuranlar da var (bu onların kendi görüşüdür) ancak cihaz dün elime ulaştı ve malzeme kalitesi olarak da yani ele alındığında verdiği o kalite hissiyatı olarak da gayet güzel ve kaliteli duruyor. Öyle çok hafif falan da değil xbox koluna kıyaslandığında ki xbox kolunun ağırlığını pil de bariz ölçüde etkiliyor. Işıkları kapatıp rgb leri açtığınızda ve (dokunarak değil de) şöyle bir baktığınızda, kalite olarak çok çok üst düzeyde görünüyor. Ayrıca tetik tuşları da hiç öyle abartıldığı gibi kısa mesafeli gelmedi bana. Evet kıyasla görece kısa gibi ancak oyun oynamayı olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum basış hissiyatı gayet güzel.
Bakalım benim kargo da elime ulaşsın 8bitdo 2C ile karşılaştırırım.

Top Bottom