Hm mantıklı gibi uygunada geliyor aslında yanında ürün almayıp kredi iadesi ilede alabilirim yine bişeyler olmuş olurşahsen ben beklemedim beyazını aldım iyi ki almışım stoktan kalktı beyazı bence al kötü bir kol değil fiyatına göre iyi siyahıda kalkarsa üzülürsün
xbox a bağlayamazsın bunubenim konsol yeni geldide bunun driver fln varmi nasil yapcam
yok pcde kullancamda driver kurmam gerekiyormu diye sordum gerek yok sanirimxbox a bağlayamazsın bunu
Tak çalıştır diye biliyorum benyok pcde kullancamda driver kurmam gerekiyormu diye sordum gerek yok sanirim
anladım saolunX20 gelir mi meçhul o yüzden x15 hala bu fiyattayken almak en iyisi bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır bende siyah beyaz sadece elimin denk geldiği yerler biraz kirlendi oralar kirli duruyor ssdece yeşile dair hiçbir şey yok
aldım bu arada uyguna geldi zaten pişman etmez gibişahsen ben beklemedim beyazını aldım iyi ki almışım stoktan kalktı beyazı bence al kötü bir kol değil fiyatına göre iyi siyahıda kalkarsa üzülürsün
inşallah beklemedeyim bendealdım bu arada uyguna geldi zaten pişman etmez gibi
Bakalım benim kargo da elime ulaşsın 8bitdo 2C ile karşılaştırırım.Bazı arkadaşların yorumu cihazın malzeme kalitesi olarak kötü olduğu yönünde olmuş hatta bu anlamda yerden yere vuranlar da var (bu onların kendi görüşüdür) ancak cihaz dün elime ulaştı ve malzeme kalitesi olarak da yani ele alındığında verdiği o kalite hissiyatı olarak da gayet güzel ve kaliteli duruyor. Öyle çok hafif falan da değil xbox koluna kıyaslandığında ki xbox kolunun ağırlığını pil de bariz ölçüde etkiliyor. Işıkları kapatıp rgb leri açtığınızda ve (dokunarak değil de) şöyle bir baktığınızda, kalite olarak çok çok üst düzeyde görünüyor. Ayrıca tetik tuşları da hiç öyle abartıldığı gibi kısa mesafeli gelmedi bana. Evet kıyasla görece kısa gibi ancak oyun oynamayı olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum basış hissiyatı gayet güzel.