Neler Yeni

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 790 TL

PermaAir

80+
Hocam emin misiniz usb dongle ile 1000hz olduğuna?
Evet hocam testi kendim yaptım.

Buyrun bunlarda kablolu ve Bluetooth ile yaptığım testler.

Kablolu
1733406210791.png

Bluetooth (Bilgisayar Xbox One S kontrolcüsü olarak görüyor söyleyeyim)
1733406462995.png

3'ünün ayrı ayrı karşılaştırması.
1733406650741.png

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Evet hocam testi kendim yaptım.

Buyrun bunlarda kablolu ve Bluetooth ile yaptığım testler.

Kablolu
Alıntıyı görüntüle

Bluetooth (Bilgisayar Xbox One S kontrolcüsü olarak görüyor söyleyeyim)
Alıntıyı görüntüle

3'ünün ayrı ayrı karşılaştırması.
Alıntıyı görüntüle
Öncelikle teşekkür ederim size kablosuz şekilde 1000hz mi emin misiniz diye sormamızın sebebi. Kendi Sitelerinde 250 ya da 500hz Olarak gösteriyor kablosuz performansı bu yüzden ben 8bit ile x15 arasında kaldım. Eğer bu şekilde kablosuz 1k ise ben iyi ki almışım gamepadi.

Ekler

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    203.8 KB · Hit: 76

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Elimdeki Xbox 9.nesili satıp alsam mı acaba ya ? Deger mi arkadaşlar sizce uğraşmaya

PermaAir

80+
Dongle cable dan hizli bomboclaaat
Açıkçası bende şaşırdım :D

Öncelikle teşekkür ederim size kablosuz şekilde 1000hz mi emin misiniz diye sormamızın sebebi. Kendi Sitelerinde 250 ya da 500hz Olarak gösteriyor kablosuz performansı bu yüzden ben 8bit ile x15 arasında kaldım. Eğer bu şekilde kablosuz 1k ise ben iyi ki almışım gamepadi.
Rica ederim iyi günlerde kullanın.

Elimdeki Xbox 9.nesili satıp alsam mı acaba ya ? Deger mi arkadaşlar sizce uğraşmaya
Eğer anında satamayacaksanız ve aşırı rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız değmez hocam uğraşmaya. Elinizdeki kol malzeme kalitesi olarak çok daha iyi bir kol. Eğer illa daha iyi teknik özelliklere ihtiyacım var ve değişiklik istiyorum derseniz size kalmış tabi.

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Murat
3 4 tane almaya degermi sence bu fiyat iyi mi? x20 gelir diye bekliyimmi
X20 gelir mi meçhul o yüzden x15 hala bu fiyattayken almak en iyisi bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam alakasız olcak ama sizin mouse pad bende de var yeşile yakın duruyor sizde de öylemi?
Hayır bende siyah beyaz sadece elimin denk geldiği yerler biraz kirlendi oralar kirli duruyor ssdece yeşile dair hiçbir şey yok

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Açıkçası bende şaşırdım :D

Rica ederim iyi günlerde kullanın.

Eğer anında satamayacaksanız ve aşırı rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız değmez hocam uğraşmaya. Elinizdeki kol malzeme kalitesi olarak çok daha iyi bir kol. Eğer illa daha iyi teknik özelliklere ihtiyacım var ve değişiklik istiyorum derseniz size kalmış tabi.
Vallaha hocam bilemedim anında satmak problem olmaz kenarda param var arada 1k gibi bir fiyat farkı olunca bilemedim şimdi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sizce bu mu Fantech Shooter III mü?

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Kaan Çiflikoğlu
X20 gelir mi meçhul o yüzden x15 hala bu fiyattayken almak en iyisi bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır bende siyah beyaz sadece elimin denk geldiği yerler biraz kirlendi oralar kirli duruyor ssdece yeşile dair hiçbir şey yok
Hocam koldan anlamam temu kredim var auladan sonra mouse bekliyordumda x20 diyor herkes onunla arasında çok fark var mı alsam mı bundan hikayeli oyun vs oynamak için yoksa kesinliği belli olmayan mouse beklemeye devam mı 😃

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mustafa soydaş
Hocam koldan anlamam temu kredim var auladan sonra mouse bekliyordumda x20 diyor herkes onunla arasında çok fark var mı alsam mı bundan hikayeli oyun vs oynamak için yoksa kesinliği belli olmayan mouse beklemeye devam mı 😃
şahsen ben beklemedim beyazını aldım iyi ki almışım stoktan kalktı beyazı bence al kötü bir kol değil fiyatına göre iyi siyahıda kalkarsa üzülürsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,173
Üyeler
162,638
Son üye
mustafakincii
Top Bottom