Neler Yeni

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 790 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ibrahim enes
bilmeyenler için gamepad in tetik hassasiyetini veya joystick deadzone oranı ayarlamak veya tuş atamaları, rgb renk ayarı yapabilmek için telefon uygulaması "KeyLinker" bu uygulamadan yapılabiliyor uygulamadan ayarlarınızı kayıt ederek pc de rahatlıkla kullanabilirsiniz veya pc de uygulaması olsun isteyenler için x360ce kullanabilir fakat bu uygulamayı kullanırken ayarlarınız kaybolmaması için arkaplanda minimal şekilde çalışması lazım.
Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Birkan Öztürk
bilmeyenler için gamepad in tetik hassasiyetini veya joystick deadzone oranı ayarlamak veya tuş atamaları, rgb renk ayarı yapabilmek için telefon uygulaması "KeyLinker" bu uygulamadan yapılabiliyor uygulamadan ayarlarınızı kayıt ederek pc de rahatlıkla kullanabilirsiniz veya pc de uygulaması olsun isteyenler için x360ce kullanabilir fakat bu uygulamayı kullanırken ayarlarınız kaybolmaması için arkaplanda minimal şekilde çalışması lazım.
Pc de kullanım için x360ce vs. Zorunlu mu? Direkt tak oyna olmuyor mu?

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Recep
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Jugujugule
arkadaşlar kuponla 570 e düştü vergiye 1070 tl alınır mı gamepad çantası var birde yanında alınır mı gümrükten geçer mi

birde ürün 1 ay bozulursa ne yapıcam garantisi oluyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

8bitdo ultimate2c alıp iade etmiştim fiyatı gereğinden fazla diye
2C ALMAYI DÜŞÜBÜYORUM KANKA kötü mü

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
enes
beyler alınır mı? diyonuz cok sayfa olmus bakmaya üşendim degerli güzel ürünmü

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Hem Xbox 9. Nesil Gamepad hem de bunu kullanmış birisi olarak karşılaştırma yapmak istiyorum.
Öncelikle, bu gamepadden forumda denildiği gibi Xbox 9. Nesil kalitesi beklemek mantıksız. Şu an iki gamepadde yanımda ve direkt karşılaştırmalı yazıyorum

Xbox; daha ağır, ele daha iyi oturuyor, tetik tuşunun uzunluğu çok daha iyi, elinizde gerçekten kaliteli bir gamepad tutuyorsunuz.

X15 ise içinde batarya olmasına rağmen daha hafif hissettiriyor, bence titreşimi daha yumuşak ve iyi (Xbox çok güçlü kalıyor bi süre sonra kol ağrıtıyor, tabi bu titreşimi kısabiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Fakat ben çok dokunmam orjinal ayarlarına)

Malzeme kalitesine gelirsek tabi ki bir Xbox olamaz. Xbox'ı elinize aldığınızda avucunuza değen tırtıklı yüzeyi bile kusursuz duruyor fakat X15'in tırtıklı düzeyi mesela aşırı rahatsız edici bence. Hatta üst kısımlarında bildiğiniz yamuk yumuk çıkmamış yüzey. Üst beyaz kısım ile alt kısım da birbirlerine tam oturmamış gibi duruyor mesela. Xbox'ta öyle bir şey yok. Açık açık söylüyorum daha kaliteli.

Ayrıca Xbox'ta Impulse Trigger diye bir şey var. Bilen bilir direkt tetik tuşunun titremesi olayı. Bir DualSense değil fakat gerçekten iyi.

Fakaaat, gelelim tuşlara ve kullanım deneyimine. İşte burada işler değişiyor.

Deadzone testi yaptığımda Xbox yaklaşık %10'luk bir hata payı verdi. Yani benim anladığım o şekildeydi. Fakat X15 sadece %0.2 hata payı verdi.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Hadi bunu geçelim, buyrunuz polling rate değerlendirmeleri

Xbox (USB Dongle ile beraber, güncelleştirmeler yapıldı)
Alıntıyı görüntüle

X15, USB Dongle ile.
Alıntıyı görüntüle

İkisinde de Bluetooth modunu denemedim, ama sanırım ikisi de 125Hz'de çalışıyor. Fakat Xbox çok mu kötü? Hayır. Zaten normal bi kullanıcı iseniz zaten yeter. Fakat X15'in sunduğu değerler açıkçası beni şaşırttı.

Kısacası, Xbox her ne kadar malzeme kalitesi güzel, kaliteli bir kol olsa da arkadaşlar 1000 liraya Dongle/Bluetooth/Kablo destekleyen dahili bataryaya sahip yüksek Polling değerine sahip gamepad almak bence çok iyi bir şey. Tabi ki Xbox'taki impulse triggers gibi özellikler çok güzel fakat aradaki fiyat farkını unutmayalım lütfen.
Hocam emin misiniz usb dongle ile 1000hz olduğuna?

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Murat
1000019950.jpg

Şu an elimde kullanıyorum yani evet eminim

Top Bottom