Neler Yeni

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 790 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efekan Alemdar
x15 de mekanik tuş var mı yok mu sorusuna resmi youtube kanalı yorumlarda cevaplamış.
A231234dsız.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efekan Alemdar
Kesinlikle xbox starfield edition kopyalanmamıştır.

Alıntıyı görüntüle
Resmi sitesinde de adı bu renk seçeneğinin adı Starfield olarak geçiyor, %90 lisanslı yada izinli olduğunu düşünüyorum. Çok alakasız çakma değişik gamepad'lerde direkt çalma vs mümkünde bu adamlar biraz daha adı low bütçe de bilinen marka olduğu için resmi sitesinde falan Starfield adında bu renk paletini kullanamaz diye düşünüyorum.

Sherlockk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk kahve
bu gamepad lerin ms değerlerini gösteren sşte neydi

Robius

80+ Bronze

Dambıldor

80+ Silver
SUNSKY - EASYSMX X20 buradan X20 siparişi verdim, kıl payı her şey ve satış danışmanı ile konuştum halledeceklerini söylediler.

Dilerseniz bakabilirsiniz.
Keske gamesirun kendi sitesinden cyclone 2 alsaydiniz. O da bu fiyatlara ve en yeni tmr stickleri var geri kalan her sey mekanik. Onlarda bedava kargo ve paketi düşük gönderme yapıyorlar.

Sherlockk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk kahve
Keske gamesirun kendi sitesinden cyclone 2 alsaydiniz. O da bu fiyatlara ve en yeni tmr stickleri var geri kalan her sey mekanik. Onlarda bedava kargo ve paketi düşük gönderme yapıyorlar.
Bu gamesir Çin den mi gönderiyor eğer Avrupa’dan gönderirse vergi farkı oluyor mu

kralmali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Ali Yosunkaya
Peki hocam gamesir Cyc2 mi vader 4 pro mu ?

Dambıldor

80+ Silver
Peki hocam gamesir Cyc2 mi vader 4 pro mu ?
Genel olarak kalite, arkada 4 tuş olmasi, stick tension olmasi bakimindan vader 4 pro diyor insanlar. Cyclone 2 de daha ucuz tmr stickleri var ve stick latencysi daha iyi vaderdan geri kalan özellikleri aynı vader4le. İkiside cok iyi controller suan cyclone 2 yolda, yurt disindan da kuzenim vader 4 pro getiricek ikisini karşılaştırıp birini saticam muhtemelen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efekan Alemdar
halledebilecek bir şey yok kurallar kesin bu ürün sınırı aşıyor ürün takılacaktır
Kurallar kesin fakat gönderilirken ürün + kargo 27 28$ gösteriliyorsa geçebiliyor. Bir çok forumda yada facebook gruplarında bu taktik ile 70 80$ eşya alanlar var. Kendini fiyat olarak bariz belli eden ürünler dışında daha çok dikkat edilmeyecek ürünlerde geçebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,163
Üyeler
162,636
Son üye
Serkan1904
Top Bottom