Neler Yeni

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 790 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Faruk YİĞİt
x15 mi iyi yoksa x05 mi

Ekler

• Screenshot_20241206_123337_Temu.jpg
    Screenshot_20241206_123337_Temu.jpg
    671.6 KB · Hit: 86

44ep44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ercan Larte
Şu ekrana girip onlarca xbox Gamepadi test etmişimdir ancak hiç birinde bundaki kaliteyi ve özellikle analoglardaki hassasiyeti görmedim. Analog testinde xbox gamepadlerinde 360 derece döndürünce Analogu o dairenin etrafında her cihazda zıplaya zıplaya dönüyordu. Bu ise dairenin etrafında asla dairenin dış çizgisinden şaşmayacak şekilde dönüyor. Xbox Gamepadi 3000 lira üstüne şarj edilebilir bataryası 1500 lira bi de pc ye kablosuz bağlantı aparatı (Bluetoothtan bahsetmiyorum) 1000 küsür derken 5 binden dsha fazla harcayacaksın, ne gerek var hepsi ve daha fazlası bu cihazda. Kesinlikle öneriyorum alacak kişilerin aklında hiç soru işareti kalmasın.
Screenshot_2024-12-06-19-55-37-891_com.miui.gallery.jpg

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
Yağız Berk Özel
Şu ekrana girip onlarca xbox Gamepadi test etmişimdir ancak hiç birinde bundaki kaliteyi ve özellikle analoglardaki hassasiyeti görmedim. Analog testinde xbox gamepadlerinde 360 derece döndürünce Analogu o dairenin etrafında her cihazda zıplaya zıplaya dönüyordu. Bu ise dairenin etrafında asla dairenin dış çizgisinden şaşmayacak şekilde dönüyor. Xbox Gamepadi 3000 lira üstüne şarj edilebilir bataryası 1500 lira bi de pc ye kablosuz bağlantı aparatı (Bluetoothtan bahsetmiyorum) 1000 küsür derken 5 binden dsha fazla harcayacaksın, ne gerek var hepsi ve daha fazlası bu cihazda. Kesinlikle öneriyorum alacak kişilerin aklında hiç soru işareti kalmasın.
Alıntıyı görüntüle
Çok kötü diyen ve kesinlikle öneririm diyenler var ne garip gamepad :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Emirhan
agalar ben yanlışlıkla bi kombinasyon yapıp gamepadin ışıklarını kapadım klavuzada baktım ama bulamadım bilen var mı nasıl açılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta titreşimi falanda kapamışım değişik kombinasyonlarla klavuza çok değişik titreşimi açmak için turbo tuşu ile 3d hareket ettir demiş anlamadım adam akıllı yardımcı olabilecek var mıo

Son düzenleme:

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Göktuğ DADAŞ
agalar ben yanlışlıkla bi kombinasyon yapıp gamepadin ışıklarını kapadım klavuzada baktım ama bulamadım bilen var mı nasıl açılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta titreşimi falanda kapamışım değişik kombinasyonlarla klavuza çok değişik titreşimi açmak için turbo tuşu ile 3d hareket ettir demiş anlamadım adam akıllı yardımcı olabilecek var mıo
hiçbir fikrim yok kanka ben arkadakini on tuşuna getirince yanıyor ışıklar sende yanmıyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Emirhan
bende de aynı yandı ama forza oynarken tuş konbosu yaptım bi kaç ayar değiştirdim mesela titreşimi kapatmışım renkleri kapamışım değişik

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Kemal Gençer
X15 ten mi bahsediyorsun reis

Top Bottom