tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Merhabalar. Eba’da işimi görebilecek kamera önerisi yapabilir misiniz?
Bütçe belirtmedim çünkü kamera fiyatlarını bilmiyorum. İş görecek en ucuzlardan.Bütçe
Görüntü alsın yeter diyorsanBütçe belirtmedim çünkü kamera fiyatlarını bilmiyorum. İş görecek en ucuzlardan.
Yurtdışından diyor.Görüntü alsın yeter diyorsan
![]()
Full HD 1080P Webcam USB Mini Bilgisayar Kamera Dahili Mikrofon Fiyatları ve Özellikleri
Full HD 1080P Webcam USB Mini Bilgisayar Kamera Dahili Mikrofon en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Ama yurt dışından 15 günde falan gelirGörüntü alsın yeter diyorsan
![]()
Full HD 1080P Webcam USB Mini Bilgisayar Kamera Dahili Mikrofon Fiyatları ve Özellikleri
Full HD 1080P Webcam USB Mini Bilgisayar Kamera Dahili Mikrofon en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Telefon kamerasını webcam yapan uygulamalar var bence eba zoom icin kullanilabilirMerhabalar. Eba’da işimi görebilecek kamera önerisi yapabilir misiniz?
Benim telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor ya olmaz o yüzden.Telefon kamerasını webcam yapan uygulamalar var bence eba zoom icin kullanilabilir
Pc ye takinca şarj eder zatenBenim telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor ya olmaz o yüzden.
Kamera daha iyi olur gibi.PC ye takinca şarj eder zaten
Tabi kamera daha iyi olurKamera daha iyi olur gibi.