- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,887
everest alabilirsinMerhabalar. Eba’da işimi görebilecek kamera önerisi yapabilir misiniz?
logitechler çok pahalı
everest alabilirsinMerhabalar. Eba’da işimi görebilecek kamera önerisi yapabilir misiniz?
Boşu boşuna vergi niye ödesin?Tabi kamera daha iyi olur
https://m.n11.com/full-hd-1080p-web...0nWbEltUoFypmZ21XKHNfKtmq-agkZK0aAs-3EALw_wcB bunu alabilirsiniz
Pardon hocam görmemisim vergiyi aynen bizim ulkemizde vergiler kameranin fiyatinda oldugu icin yanliş bir secim olurBoşu boşuna vergi niye ödesin?
Pahalı istemiyorum hocam. Canlı derslerde kullanacağım sadece.Kanka logitech al pahalı olsun ama kaliteli olsun.
Ok. Diğerleri sana yardımcı olsun. Benim bilgim yok.Pahalı istemiyorum hocam. Canlı derslerde kullanacağım sadece.
Bütçen bi tık fazlaysa bu kamera fiyatına göre gayet iyi diyebilirim, karar senin.
Maalesef saolun yinede.Bütçen bi tık fazlaysa bu kamera fiyatına göre gayet iyi diyebilirim, karar senin.
Kalbime indirmeyin alllah için mic ve kamere lazım mı ?Merhabalar. Eba’da işimi görebilecek kamera önerisi yapabilir misiniz?
boşver kesinlikle değmezMerhabalar. Eba’da işimi görebilecek kamera önerisi yapabilir misiniz?
Bilmiyorum zorunlu olursa diye sordum.Kamera zorunlu mu? Devlet okulundayım