Ebaydan 120$ RX5700XT alınır mı??

ROG RX 5700 XT ile kazacaklarını pek sanmam, o dönem ucuza kapatıyorlardı kartları. ROG RX 5700 XT fazla lüks olur kazmak için. Genelde kutusunu falan da tutmazlar.
Hangi modeli bulurlarsa o model ile yapıyorlardı. O dönem model seçme lüksü pek yoktu. Soğutmanın iyi olması mining için iyi bir durum.
Örnek:

EBAY bizim ülkede yok onun riskini sen alacaksın artık :D
Azerbaycan kargosuyla bir problem yok aslında sağlam 2 haftaya ulaşıyor elime 10 dolar falanda kargo hizmeti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi modeli bulurlarsa o model ile yapıyorlardı. O dönem model seçme lüksü pek yoktu. Soğutmanın iyi olması mining için iyi bir durum.
Örnek:
Doğrudur aslında ama genellikle biraz ucuz markalarla daha fazla yapılıyordu yani ROG markası daha azdır diğer markalara nazaran.

Doğrudur aslında ama genellikle biraz ucuz markalarla daha fazla yapılıyordu yani ROG markası daha azdır diğer markalara nazaran.
Tercih senin hocam. RX 5700 XT kötü bir kart değil bir süre kullandım ama ikisi arasında rx 6600 alırdım.

Anladım hocam teşekkürler yanıtlarınız için, ona da bir göz atarım alınca.
Rica ederim hocam. Yanlış hatırlamıyorsam asus rog strix rx 5700 xt soğutma tasarımı hatalıydı. O durumu araştırmanı öneririm. Sonradan düzeltilmiş olabilir ama eski sürüme denk gelebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,464
Üyeler
174,375
Son üye
Gökalp Coşkuntuna
Geri