yigitrocks
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,309
Bi 20-30dk kadar kullandım kulaklığı. Basslar falan tam benim sevdiğim gibi. Başı ağrıtmıyor. Yeterince dolgun bana göre. Ses seviyesi de gayet yeterli. Gürültü engellemesi de gayet başarılı. Kendimi bile duymak çok zor normal konuşurken. Kulağa oturması da güzel. Bi 3-5dk uğraştım acaba tam olarak nasıl takarsam düzgün oturuyor diye sonunda buldum. Müzik kulağım çok yok. çoktan kastığım hiç yok .D o yüzden ince detaylar veremem. Ama şunu çok net söyleyebilirim, PC'de kullandığım kulaklık ile aynı şarkıyı dinlerken bu kadar net bir şekilde anlayamıyordum hangi enstürmanların kullanıldığını vs. ses şuan çok berrak ve temiz geliyor. Bu bütçede kesinlikle tercih edilebilir. Oturuşunu güzelce ayarladıktan sonra kulağımda olduğunu bile hissetmemeye başladım bir süre sonra. Çok hoşuma gitti açıkçası. Umarım ileride fikrim değişmez. Ayrıca kutusuna bayıldım. Tam cebe koyup taşımalık. Boyutu, kalitesi vs. eline aldığında ben kaliteliyim diyor. Alıcak arkadaşlar beyaz olanı tercih edebilir. Genelde çoğu kulaklık siyah olduğu için beyaz alırsanız daha bi premium havası verebilir. Ben ani bir kararla aldığım için beyaz ile siyah arasında git gel yapa yapa gidip siyahı aldım. Siyah da gayet şık duruyor ama dediğim gibi, beyaz daha bi premium durucaktır büyük ihtimal. Sporda salondaki iğrenç şarkıları dinlemek zorunda kalmayacağım artık xDHayırlı olsun, ilk görüşlerini de yazabilirsen almak isteyenler faydalanır, umarım memnun kalırsın![]()
![]()