kötü değil hocam sadece fiyatı tuzlu. mac mini mesela vergi dahil 24000 TL ye gelcek cihazı 30000TLye satıyorlar.apple önerisi görünce kahkaha attım![]()
kötü değil hocam sadece fiyatı tuzlu. mac mini mesela vergi dahil 24000 TL ye gelcek cihazı 30000TLye satıyorlar.apple önerisi görünce kahkaha attım![]()
konu sahibi biraz da olsa oyun oynarım demiş ve apple fiyatını haketmiyor benceNeden ki hocam benim de tanıdığım bütün render işi yapanlar mac kullanıyor, özellikle grafik tasarımcılar sinemacılar falan.
Bu yüzden bu alanda iyi diye biliyordum bir bilgim yok ama.
gerek varmı o kadar para vermeye? render işi vs. tamam yapıyor olabilir ama oyun tarafında iyi değilkötü değil hocam sadece fiyatı tuzlu. mac mini mesela vergi dahil 24000 TL ye gelcek cihazı 30000TLye satıyorlar.
Mac bu konularda kral da olsa, alamam ben. normal windows sistem istiyorum.konu sahibi biraz da olsa oyun oynarım demiş ve apple fiyatını haketmiyor bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gerek varmı o kadar para vermeye? render işi vs. tamam yapıyor olabilir ama oyun tarafında iyi değil
kötü değil hocam sadece fiyatı tuzlu. mac mini mesela vergi dahil 24000 TL ye gelcek cihazı 30000TLye satıyorlar.
kötü değil hocam sadece fiyatı tuzlu. mac mini mesela vergi dahil 24000 TL ye gelcek cihazı 30000TLye satıyorlar.
intel+nvidia ya da amd+nvidia kombinasyonu yapabilirsinMac bu konularda kral da olsa, alamam ben. normal windows sistem istiyorum.
Mac bu konularda kral da olsa, alamam ben. normal windows sistem istiyorum.
hayır tabii ki dekonu sahibi biraz da olsa oyun oynarım demiş ve apple fiyatını haketmiyor bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gerek varmı o kadar para vermeye? render işi vs. tamam yapıyor olabilir ama oyun tarafında iyi değil
9070xt nin rakibi 5070ti değilNVIDIA çok daha avantajlı hocam edit ve modelleme tarzı uygulamalarda, zaten açılışta kartı algılıyor ve cuda çekirdeklerini optimize ediyor, bu sayede edit yaparken çok hızlı çalışıyorsun. AMD nin kartlarında shader çekirdekleri çok az NVIDIA da 2-3 kat daha fazla çekirdekler ve her bir çekirdek AMD ninkinden kat ve kat daha iyi.
Misal 9070XT de 4096 çekirdek varmış, rakibi 5070Tİ da 8960