❌İndirim Bitti! EFSANE Logitech K120 Klavye İndirimde Stoklarla Sınırlı.

Nurrest

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
88
amazon = LİNK 1 Adet Kaldı 309,00TL(bitti indirim)
pazarama = LİNK yeni üyeler SELAM125 Kodunu kullansınlar zaten üye olanlar 250/50 kullansınlar stok:3 fiyat 312tl(indirmsiz)

pazaramaya daha önce kayıt olmayanlar mobil uygulamadan kayıt olsunlar 200tl oluyor kargo ücretsiz.

Son düzenleme:
İş yerinde kullanıyordum bunu, bir kere elin alıştımı akıp gidiyor :) harfler arası geçişi güzel.

İş yerinde kullanıyordum bunu, bir kere elin alıştımı akıp gidiyor :) harfler arası geçişi güzel.
her zaman en iyisi için. çin malı ürünlere geçit yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

b*ku çıktı kanka yazmayın artık komik olmuyor
sırf bunlar yüzünden aula almasınlar diye klavye indirimlerini takip ediom atıom buraya. bide stok edip satıom :D

Aula, Ajazz, Temu gibi kelimeleri yasaklama olsa artık görmek istemiyorum o derece.

suanda ucuz gozukmuyor ama 300 e felan bedava bunlar ofis tarzı yerlerde guzel gıder

her zaman en iyisi için. çin malı ürünlere geçit yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sırf bunlar yüzünden aula almasınlar diye klavye indirimlerini takip ediom atıom buraya. bide stok edip satıom :D
güzel kafaymış hocam ikisini karşılaştırmak

güzel kafaymış hocam ikisini karşılaştırmak
İroni yapıyroum hocam 😀.
Auu dediğimiz arkadaş gerçekten işlevsel fiyatına değer. Benim attığım kendi fiyat segmentinde en iyisi. Bide A4tech var başka iyi ürün yok bu fiyatlara

GT1030 ekran kartıyla tüm oyunları bitiren 30 yaşında hiç bir işte çalışmayan erkek klavyesi.

Geri