Yardım Egea dizel start stop devreye girmemesi

Servise zaten gideceğim arkadaşlar teşekkür ederim cevap veren herkese.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Servise zaten gideceğim arkadaşlar teşekkür ederim cevap veren herkese.
Bazı kişilerde bilgisayarda gözükmüyor diye söylemler duymuştum. Garanti varken yine de gideceğim

Ben her binişimde arabayı çalıştırır çalıştırmaz ilk işim Start - Stop'u kapatmak oluyor. (2015 Dizel otomatik Süperb) Sinir bozucu bir özellik otoparktan çıkıyorum gelen var mı diye duruyorum motoru kapatıyor, Mini Cooper'larda direksiyon düz değilse kapatmıyor mesela arabayı, döneceğini veya yol kontrolü yaptığını varsayıyor ama çoğu araçta bu özellik yok.
En net sonucu tamirci veya servis verir, garanti var demişsiniz müsait zamanda servise gösterin arıza varsa garanti kapsamında yapılır mis olur

Ben her binişimde arabayı çalıştırır çalıştırmaz ilk işim Start - Stop'u kapatmak oluyor. (2015 Dizel otomatik Süperb) Sinir bozucu bir özellik otoparktan çıkıyorum gelen var mı diye duruyorum motoru kapatıyor, Mini Cooper'larda direksiyon düz değilse kapatmıyor mesela arabayı, döneceğini veya yol kontrolü yaptığını varsayıyor ama çoğu araçta bu özellik yok.
En net sonucu tamirci veya servis verir, garanti var demişsiniz müsait zamanda servise gösterin arıza varsa garanti kapsamında yapılır mis olur
Evet servise götüreceğim. Start stopu bende kullanmıyorum ama yarın bir gün arabayı satacağım zaman alıcı adam bu niye çalışmıyor demesin diye takıldım. Egea da ( Manuel için) sadece debriyaja bakıyor mini gibi değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,593
Üyeler
190,061
Son üye
aster159
Geri