Bruhcomebac
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Mesela Ben İtopya.com dan Bir Ekran Kartı Almak İstiyorum Ama Aynı Ürün Hepsiburada da 4 Bin TL Daha Az Fiyata Satılıyor Hangi Siteden Alsam Daha İyi Olur?
Satıcıya bakMesela Ben İtopya.com dan Bir Ekran Kartı Almak İstiyorum Ama Aynı Ürün Hepsiburada da 4 Bin TL Daha Az Fiyata Satılıyor Hangi Siteden Alsam Daha İyi Olur?
trendyol veya hepsiburada gibi platformlarda genellikle farklı kullanıcılar yani 3. şahıs kişiler satıyor bu programlar bir nevi aracı gibi bir şey ama yinede alacağın mağazanın yorumlarına ve puanına bakmanı tavsiye ederim almadan önceMesela Ben İtopya.com dan Bir Ekran Kartı Almak İstiyorum Ama Aynı Ürün Hepsiburada da 4 Bin TL Daha Az Fiyata Satılıyor Hangi Siteden Alsam Daha İyi Olur?
TeşşekürlerKafayi itopyaya takmissin da uygun fiyatli sistem yoksa itopya hep pahalidir.
Teşşekürler Ben Birde Şey Sorucaktım Sence 60 Bin TL ye Nasıl Bir Kasa Dizebilirim?Akakçeye bakman mantıklı. Ne alacaksın yardımcı olayım rehber niteliğinde. 10 seneden daha fazladır internette alışveriş yapıyorum.
Zaten Sen Doğduğun Gibi F/P sistem diziyodun ya pardon böyle saçma sapan sorular sorduğum için en iyisi sensinBu forumda boyle sorularda mi gorecektik.