Eğer Daha Uyguna Başka Bir Sitede Bir Ürün Bulursam Almalımıyım?

Reaksiyon skoru
1
Mesela Ben İtopya.com dan Bir Ekran Kartı Almak İstiyorum Ama Aynı Ürün Hepsiburada da 4 Bin TL Daha Az Fiyata Satılıyor Hangi Siteden Alsam Daha İyi Olur?

Mesela Ben İtopya.com dan Bir Ekran Kartı Almak İstiyorum Ama Aynı Ürün Hepsiburada da 4 Bin TL Daha Az Fiyata Satılıyor Hangi Siteden Alsam Daha İyi Olur?
Satıcıya bak
Satıcının puanına bak
Satıcının yorumlarına bak
Satıcının kaç ürün sattığına bak
Aynı satıcılar farklı platformlarda kampanya yapabiliyorlar öyle yakalarsan da olur

trendyol veya hepsiburada gibi platformlarda genellikle farklı kullanıcılar yani 3. şahıs kişiler satıyor bu programlar bir nevi aracı gibi bir şey ama yinede alacağın mağazanın yorumlarına ve puanına bakmanı tavsiye ederim almadan önce

Tabii ki hepsiburada'dan almak mantıklı olur. Oradaki satıcı da 9.0-9.5 puan üstüyse, ürünün yorumlarına bakıp ordan al. 4k az para değil

Akakçeye bakman mantıklı. Ne alacaksın yardımcı olayım rehber niteliğinde. 10 seneden daha fazladır internette alışveriş yapıyorum.

Alacağın ürünü akakçe'ye arattır, orada en ucuzu ne varsa çıkıyor ilk sırada. O şekilde dizebilirsin sistemi en f/p bu şekilde olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,819
Üyeler
184,227
Son üye
Gforce46
Geri