Kürşat K.T.K
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15,584
- İsim
- Kürşat
- İlgilendiği Kategoriler
- Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
- kursat.kutukcu
- kursat.kutukcu.1
Allah seni bilmiyorum mu dinini sorduruyor tekrardan filan KUR'AN'I KERİM DE MUNKER NEKİR MELEKLERİ DİYE GEÇİYOR MU YA DA KABİR DE SORGU İLE İLGİLİ BAKTIN MI HİÇ ALLAH'IN bilgisinin boyutunu hiç kimse tahmin bile edemez kişi ölecek derin uykuda olacak KUR'AN İ KERİM DE ne der BİZİ BU UYKU DAN KİM UYANDIRDİ ONLAR ŞUAN UYKUDA HEP BİRLİKTE UYANACAGİZ kabirde vs bişey yok şuan ölenler cehennem de vs değil Cennet cehennem kıyamet koptuktan sonra hesap vakti geldikten sonra belli olacak yok kabirde gideceğin yer belli oluyor sağ tarafından pencere açılırsa cennet sol tarafından açılırsa cehennemliksin yok böyle şeyler yapmayın etmeyin ya KUR'AN'I KERİM i okuyun anlayarak okuyun ilk ayetinde ne der OKU değil mi her şey okuma ile başlıyor o cemaat lideri bunu demiş vs girmeyin bunlaramünker nekir sana hal hatır sormaya gelmeyecek herhalde.. yada soruları bilemedim hapı yuttun deyip gitmeyecekler.. azap orda başlıyor.. bu azap kabirdeki azap işte.. neden anlamamak için diretiyorsun çözemedim.. alimler bu konuları çözebilmek için ömürlerini heba etmişler.. şurda 2 gramlık bilgimizle onların yanına yaklaşamayız.. farkındasındır umarım..