EGPU için Dock Önerisi

em1ryol

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1500
Selam dostlar. Evdeki laptopum için eGPU dock arıyorum ama biraz yardıma ihtiyacım var. Wi-Fi ve NVMe portum mevcut. Eli yüzü düzgün eGPU dock almak istiyorum. Bütçe konusunda aklımdaki fiyat 1500TL civarı ama kaliteli ürünse biraz daha açılabilirim. Fikirlerinize açığım, iyi günler :)

Selam dostlar. Evdeki laptopum için eGPU dock arıyorum ama biraz yardıma ihtiyacım var. Wi-Fi ve NVMe portum mevcut. Eli yüzü düzgün eGPU dock almak istiyorum. Bütçe konusunda aklımdaki fiyat 1500TL civarı ama kaliteli ürünse biraz daha açılabilirim. Fikirlerinize açığım, iyi günler :)

1500 ile zor gibi hocam.

laptobun modeli ne birde şu programi alman lazim pc destekliyor mu ona bakalim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1500 ile zor gibi hocam.
thunderbolt uzerinden çalişiyor bu arkadaş pcie userinden takilanlardan istiyor

thunderbolt uzerinden çalişiyor bu arkadaş pcie userinden takilanlardan istiyor
laptopbunun modelini at bakalim destekliyor mu diye destekliyorsa sana yardımcı olacagim

Casper Nirvana S500 dostum. Wi-Fi portum destekliyor mu bilmiyorum çünkü kullandığım Wi-Fi kartı CNVIo tipi kart, PCI-e arabirimini desteklemiyor olabilir. Ama M.2 portum mevcut. PCI-e x4 hızında.

Casper Nirvana S500 dostum. Wi-Fi portum destekliyor mu bilmiyorum çünkü kullandığım Wi-Fi kartı CNVIo tipi kart, PCI-e arabirimini desteklemiyor olabilir. Ama M.2 portum mevcut. PCI-e x4 hızında.
dostum seni uzmek istemem ama casper laptoplarda garanti veremiyorum sana elinde de patlayabilir illaha yapmak istiyorum diyosan m. slotundan dene laptopbunun işlemcisi de yetmeyebilir i3 veya i5 ise darbogaz yapar 1050 ekran kartinin ustunde birde şu videolari izle aklina yatarsa sana aparatlari bulman için de yardımcı olacagim

özellikle sondaki video herşeyi açikliyor bu egpu aparatlarını vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,861
Üyeler
183,912
Son üye