Hocam egzoz tabii ki gerekli. Bütçeniz varsa 2 tanede üste takın.kasanın önünde 3 fan var. Harici bir fan yok. Diğerleri ekran kartı işlemci psu fanı falan.
bir fana 500-600 tl vermek istemiyorum. 100 liraya dark fan var o iş yapar mı? Bir de tek cha_fan soketinden 3 fan besleyebilir miyim?Hocam egzoz tabii ki gerekli. Bütçeniz varsa 2 tanede üste takın.
Hocam bir fan için çok yüksek fiyatlar bence
Kalitesiz fan takarsan çok fazla gürültülü çalışır 100 liraya dark fan alıp baş ağrısı çekmek istiyorsan tabi al bunu bir kere alacaksın ve kaliteli olacakbir fana 500-600 tl vermek istemiyorum. 100 liraya dark fan var o iş yapar mı? Bir de tek cha_fan soketinden 3 fan besleyebilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bir fan için çok yüksek fiyatlar bence
Egzoz fanı kesinlikle almalısınızArkadaşlar selam. Kasamda egzoz fanı yok ve sıcaklar malum, kasa yanıyor. Alsam bir faydası olur mu, ne almalıyım sizce?
Hocam biraz göz gezdirdim, 10 tane aldım diyen de var çöp alınmaz diyen de var napacağım ben❌İndirim Bitti! Başlık 'DARK 120mm standart kasa fanı 89₺'
1200RPM 36CFM eksoz fan olarak yada kırık bozuk fanınız varsa iş görür. Hem molex hem anakart bağlantılı:
- Devilll20
- Cevaplar: 66
- Forum: Sıcak Fırsatlar