Neler Yeni

Egzoz Fanından Ses Gelmesi

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Recep
Kasa: Corsair Delta RGB
Yaklaşık 2-3 aydır bu sorun var. Sanki bir şeye takılıyormuş gibi ses çıkarıyor. Fanı durdurup tekrar çalıştırdığımda ses gidiyordu ancak 2 gündür durdursam bile ses gitmemeye başladı. Çözüm öneriniz var mıdır?

Video: Video - Drive

darkmouse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
darkmouse
Kasa: Corsair Delta RGB
Yaklaşık 2-3 aydır bu sorun var. Sanki bir şeye takılıyormuş gibi ses çıkarıyor. Fanı durdurup tekrar çalıştırdığımda ses gidiyordu ancak 2 gündür durdursam bile ses gitmemeye başladı. Çözüm öneriniz var mıdır?

Video: Video - Drive
fan yavas yavas yerinden cikiyor olabilir bilgisayar kapaliyken bagiran fani soyle bir ileri geri ittirin eger yerinden hafif hafif oynuyorsa yerinden cikiyordur eger cikiyorsa acil bir sekilde fani degistirin cunku ilerki bir zamanda fazla donup kasanin icinde firlayip donanimlara zarar verebilir

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fan yavas yavas yerinden cikiyor olabilir bilgisayar kapaliyken bagiran fani soyle bir ileri geri ittirin eger yerinden hafif hafif oynuyorsa yerinden cikiyordur eger cikiyorsa acil bir sekilde fani degistirin cunku ilerki bir zamanda fazla donup kasanin icinde firlayip donanimlara zarar verebilir
Aslında şöyle elimle sarsıyorum ancak çıkacak gibi değil kontrol ettiğimde ama yinede dediğinizi yapayım eğer gevşeyen vida vs var ise değiştiririm

darkmouse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
darkmouse
Aslında şöyle elimle sarsıyorum ancak çıkacak gibi değil kontrol ettiğimde ama yinede dediğinizi yapayım eğer gevşeyen vida vs var ise değiştiririm
donen fani diyorsunuz degil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

vida degil bildigin donen yuvarlak fan

ama vidalari da bi kontrol edebilirsin

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
donen fani diyorsunuz degil mi

vida degil bildigin donen yuvarlak fan