geçmiş senelerin sorularına geçmiş sınavlara çalış işteEhliyet sınavında kesin çıkar dediğiniz veya önerdiğiniz test var mıdır ? Yarın sınavım var internette olan testler de geçebiliyorum. Kesin çalış dediğiniz yer varsa sınava girenler vs. söylerseniz sevinirim.
giren arkadaşım geçmiş senekilerin benzeri dedigiren arkadaşlar alakası yok diyor hocam
Yanlış bilgi veriyorlar sana. "70" diye uygulama var indir çöz çözebildiğin kadar ve ekstra olarak sağlık çalış benden tavsiye sadece bir gün adam akıllı bakarsan halledersin bol şans dostumgiren arkadaşlar alakası yok diyor hocam
bu site saçma geliyor 28 şubat 2023 çıkmış sorular bile paylaşılmış22 Şubat 2023 Ehliyet Sınavı Hazırlık Soruları
ehliyetsinavihazirlik.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben bir gün kursun verdiği kitabı okudum 96 aldım. Bence o kadar zor değil sınav.
Ehliyet sınavında kesin çıkar dediğiniz veya önerdiğiniz test var mıdır ? Yarın sınavım var internette olan testler de geçebiliyorum. Kesin çalış dediğiniz yer varsa sınava girenler vs. söylerseniz sevinir
Ehliyet sınavında kesin çıkar dediğiniz veya önerdiğiniz test var mıdır ? Yarın sınavım var internette olan testler de geçebiliyorum. Kesin çalış dediğiniz yer varsa sınava girenler vs. söylerseniz sevinirim.
Sadece soru çöz bide youtubede ehliyet ebru hoca var onun videolarıni izle rahat gecersinEhliyet sınavında kesin çıkar dediğiniz veya önerdiğiniz test var mıdır ? Yarın sınavım var internette olan testler de geçebiliyorum. Kesin çalış dediğiniz yer varsa sınava girenler vs. söylerseniz sevinirim.
Daha yeni ehliyet aldım. Sağlık, ilk yardım ağırlıklı çalışın az araba merakınız varsa zaten diğer sorular çerez. Ben elime çalışma kitabı bile almadım geçen sene sorularını internetten açıp çözdüm en güzel çalışma yöntemi bu bence 82 alıp çıktım.Ehliyet sınavında kesin çıkar dediğiniz veya önerdiğiniz test var mıdır ? Yarın sınavım var internette olan testler de geçebiliyorum. Kesin çalış dediğiniz yer varsa sınava girenler vs. söylerseniz sevinirim.