Ehliyet Sınavı Zormu

eğer kitapçığı okuduysan yüzde 90 geçersin okumadıysan şansın yüzde 40 falan ben hiç okumadandeneme yaptım 36 net yaptım biraz bilgim vardı ona rağmen ucu ucuna yetti şuan full çekiyorum 48 49 net falan ayın 26 sında gircem bende teorik sınava ama kitabı ihmal etme oku bitir sona 4000 tl verip canın yanmasın üstüne zamanda kaybedersin

Bir saat çalışıp geçemeyen kişilere ehliyet verilmese yeridir. Fazlasıyla kolay.

Ben bugün girdim ama morelim bozuldu. Beklediğimden düşük 80 ile geçmişim. Şu animasyonlu sorulardan çok yanlış yaptım tahminimce. Gerçekten ekrandan bir halt belli olmuyordu. Araba gösteriyor neyi yanlış yapıyor diye bakıyorum defalarca. Sinyal verdiği, frene bastığı tam net görülmüyor 144p gibi izliyoruz. Bir soruda 5 dk takılmayı da sevmediğim için haliyle gitti puan ordan.

Ayrıca sınavı geçmek basit ancak çalışmayan kişi genel olarak geçemez. Özellikle Sağlık ve Motor konusunda bilgisi yoksa komple yanlış yapar. Çıkan soruları çözersen hafızanda yer ediyor.

Son düzenleme:
fazlasıyla kolay hem test hem direksiyon o kadar heyecan panik yapmaya gerek yok

Ben bugün girdim ama morelim bozuldu. Beklediğimden düşük 80 ile geçmişim. Şu animasyonlu sorulardan çok yanlış yaptım tahminimce. Gerçekten ekrandan bir halt belli olmuyordu. Araba gösteriyor neyi yanlış yapıyor diye bakıyorum defalarca. Sinyal verdiği, frene bastığı tam net görülmüyor 144p gibi izliyoruz. Bir soruda 5 dk takılmayı da sevmediğim için haliyle gitti puan ordan.

Ayrıca sınavı geçmek basit ancak çalışmayan kişi genel olarak geçemez. Özellikle Sağlık ve Motor konusunda bilgisi yoksa komple yanlış yapar. Çıkan soruları çözersen hafızanda yer ediyor.
Valla ha 80 ha 100. Bende 80le geçtim umrumda da değil açıkcası. Çalışmadım bile. Çünkü hiç bir şeyi etkilemiyor. Geçip geçmediğine bakıyorlar sadece. Birde adam almıştır şimdiye almıştır ehliyeti.

Ders çalışmayan yapamaz net olarak söyleyebilirim çünkü sağlık bilgisi var, özellikle eski bir araç kullanıyorsanız bazı yeni nesil araç uyarı ikaz lambaları olmuyor eski aracınızda o sebepten ilk kez görebileceğiniz uyarı ikazları bulunabiliyor, ek olarak yol önceliği konusunu da bilmemiz gerekiyor öte yandan araçlar arası mesafe ve durak arası mesafe gibi şeyleri de soruyorlar çoğu kişi bunları ders çalışmadan bilemez, bilemediğiniz soruları sona bırakın en son tekrar dönersiniz, bu sorunun cevabını biliyorum diye direkt işaretleme yapmayın sorunun kökünü iyice okuyun ne demek istediğini iyice anlayın, en son vakit kalırsa tüm soruları okuyup tekrar kontrol edin
ben kitap defteri bi kere bile acmadan sinavdan tekte gectim hikaye anlatma XD ehliyet sinavi inanilmaz kolay

ben kitap defteri bi kere bile acmadan sinavdan tekte gectim hikaye anlatma XD ehliyet sinavi inanilmaz kolay
1762373080090.webp
1762373114519.webp

uygulamaları var app store ve play store de onları indir çöz bir kaç kere yetiyo illa onlardan çıktğıda oluyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,547
Üyeler
184,180
Son üye
Mertekinci
Geri