Ejder vandal mı kuronami vandal mı

beyler bu valo hesaplarının satışı yasak galiba ama nasıl satabiliriz

bu çağda herkes düşünür hocam.
dediğiniz doğru ancak her şeyimiz mantığa uysaydı zaten insan olmanın bir anlamı olmazdı.
düşünmeden yardım etmek şu çağda yapılacak bir şey değil çünkü bu sistemi suistimal edenler var fazlasıyla ki ben çok fazla yaşadım bu durumu.
ki siz bir şeyi düşünmeden yapıyorsanız bence iyi değil ne olursa olsun.
bunlar benim fikrimdir sadece o yüzden nesnel algılamayınız.
kısacana diyeceğim hocam siz yardım yapın arkadaş da skin alsın iyi forumlar ve iyi akşamlar dilerimç

Yardım edilecek yeri o yüzden söyledim. Ahbap platformu ne milleti mağdur eder, ne gelen yardımları bazıları gibi hiçe sayar... Ben yardımımı yapıyorum zaten, başkalarının da muhtaç insanlara yardım etmesini istiyorum ve oraya yönlendiriyorum. Fakat buradaki düşünme yoksunu arkadaşlar anlayamıyor, sen güzel güzel yazmışsın, sana da iyi forumlar ve iyi akşamlar. :)

Konu dışı yazdığımı, forumun düzenini bozduğumu düşünüyorsan yorum yazmana gerek yok. Raporlar ve sus.
''Düşünüyorsan'' diye bir tavır alamazsınız bu durumda. Dediğim gibi konudan tamamen bağımsız karşıdaki insanı tanımadan önyargılı bir şekilde ''oyunlara para vereceğinize gidin bağış yapın'' diyorsunuz. Karşıdaki kişiyi tanımıyorsunuz, bağış yapıyor mu yapmıyor mu bilmiyorsunuz ve peşin hüküm verip rencide ediyorsunuz. Buradaki yorumunuz ''sığ bir yorum'' oluyor. Lütfen şu saçma sapan yorumları bırakıp saygılı olun.

''Düşünüyorsan'' diye bir tavır alamazsınız bu durumda. Dediğim gibi konudan tamamen bağımsız karşıdaki insanı tanımadan önyargılı bir şekilde ''oyunlara para vereceğinize gidin bağış yapın'' diyorsunuz. Karşıdaki kişiyi tanımıyorsunuz, bağış yapıyor mu yapmıyor mu bilmiyorsunuz ve peşin hüküm verip rencide ediyorsunuz. Buradaki yorumunuz ''sığ bir yorum'' oluyor. Lütfen şu saçma sapan yorumları bırakıp saygılı olun.

Amacım ne rencide etmek, ne de saygısızlık etmek. Ki ikisini de senden öğrenecek değilim kardeşim. İmkanı olan adam bağış yapsın, boş boş işler kovalamasın, derdim o. He bağış yapıyorsa yazdığım mesajları hiç sallamayabilir ki kendisi dışında herkese battı benim söylediğim. İyi forumlar.

Amacım ne rencide etmek, ne de saygısızlık etmek. Ki ikisini de senden öğrenecek değilim kardeşim. İmkanı olan adam bağış yapsın, boş boş işler kovalamasın, derdim o. He bağış yapıyorsa yazdığım mesajları hiç sallamayabilir ki kendisi dışında herkese battı benim söylediğim. İyi forumlar.
Amacınız o yönde olmayabilir ama hissettirdiğiniz o değil. ''Bağış yapıyorsa yazdığım mesajları hiç sallamayabilir'' sözüne katılmıyorum. Her şeyin yeri ve zamanı vardır. Sonuç olarak kişiyi tanımadan yargılayıcı bir şekilde ''Oyuna yatıracağınıza bağış yapın'' anlayamıyorsunuz ama bu artniyetli, önyargılı ve empatisiz bir yaklaşımdır. Çünkü kişiyi tanımıyorsunuz, hayatını bilmiyorsunuz. Dediğim gibi çok düşünüyorsanız, DM'den usulünce bu tarz bir yaklaşımla değil, daha empatili, karşıdaki insanı da incitmeden yapabilirsiniz. İyi forumlar.

Uzun süre Valo oynadım ilk desenimde ejder vandaldı, başlarda çok hoş olsa da bir yerden sonra her silahı eline aldığında gerçekleşen animasyon sıkmaya başlıyor. Diğerini al diyorum ben

Ejder kadar hissiyatı kötü ve göz yoran skin görmedim tabii ki kuronami bence.

Geri