Brysf
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,181
ejder aim bozuyor ya ama koleksiyon olarak alınır ejder al kuronami zaten gene gelir mağazayamarketime bu iki Vandal geldi ve asiri kararsiz kaldim yardim edin![]()
ejder aim bozuyor ya ama koleksiyon olarak alınır ejder al kuronami zaten gene gelir mağazayamarketime bu iki Vandal geldi ve asiri kararsiz kaldim yardim edin![]()
Uyarı değil bu ''cahilim ve boş yapıyorum'' demek. Uyarının ve nasihatın yeri ve zamanı olur yaptığınız tek şey zorbalık. Kişiyi tanımadan, etmeden bağışta bulunuyor mu, bulunmuyor mu bilmeden aynı d*nciler gibi kafe kafe gezip tebliğ de bulunmaktan farksız. Çok düşünüyorsanız böyle şeyleri özelden üsluba uygun yazın. Buralarda boş boş chati kirletmeyin.Oyun içinde skinlere para vereceğinize, gidin Ahbap'a falan bağışta bulunun...
Kuronami kesinliklemarketime bu iki Vandal geldi ve asiri kararsiz kaldim yardim edin![]()
şahsen günde 3-4 saatimi ayırdığım keyif aldığım oyuna para yedirmekten hiç gocunmamValorant özelinde konuşmuyorum. Bütün oyunlar için konuşuyorum. Skin alınca ne oluyor? Ticaretini yapmadığınız sürece boşa harcama... Bunu yapacaklarına gitsinler bağışlasınlar diyorum. Tabi ki insanlar parasıyla istediği şeyi yapar, fakat böylesine mantıksız bir harcamayı, mantıklı düşünen bir insan yapmaz. O yüzden uyarmak istedim.
Kuronami ejder aim bozuyor bı sure sonra ya da bana öyle geliyormarketime bu iki Vandal geldi ve asiri kararsiz kaldim yardim edin![]()
adam fikrini sunmuş ne cahil falan diyorsun karşında baban yaşında adam var ağzını toplaUyarı değil bu ''cahilim ve boş yapıyorum'' demek. Uyarının ve nasihatın yeri ve zamanı olur yaptığınız tek şey zorbalık. Kişiyi tanımadan, etmeden bağışta bulunuyor mu, bulunmuyor mu bilmeden aynı d*nciler gibi kafe kafe gezip tebliğ de bulunmaktan farksız. Çok düşünüyorsanız böyle şeyleri özelden üsluba uygun yazın. Buralarda boş boş chati kirletmeyin.
Uyarı değil bu ''cahilim ve boş yapıyorum'' demek. Uyarının ve nasihatın yeri ve zamanı olur yaptığınız tek şey zorbalık. Kişiyi tanımadan, etmeden bağışta bulunuyor mu, bulunmuyor mu bilmeden aynı d*nciler gibi kafe kafe gezip tebliğ de bulunmaktan farksız. Çok düşünüyorsanız böyle şeyleri özelden üsluba uygun yazın. Buralarda boş boş chati kirletmeyin.
Ejder eskidi ve çekimi yavaş geliyor bana kuranonami iyidirmarketime bu iki Vandal geldi ve asiri kararsiz kaldim yardim edin![]()
bu çağda herkes düşünür hocam.Yardıma muhtaç birisine yardım etmeyi düşünmek çok idealist ve yardım ederken dünya çok mu sıkıcı bir yer oluyor?
Ayılamadın galiba...