Ejder vandal mı kuronami vandal mı

ejderin artık son kullanma tarihi geçti , kuronomi de bazen sinir bozucu vuramıyorsun adamı o yüzden başka skin

Oyun içinde skinlere para vereceğinize, gidin Ahbap'a falan bağışta bulunun...
Uyarı değil bu ''cahilim ve boş yapıyorum'' demek. Uyarının ve nasihatın yeri ve zamanı olur yaptığınız tek şey zorbalık. Kişiyi tanımadan, etmeden bağışta bulunuyor mu, bulunmuyor mu bilmeden aynı d*nciler gibi kafe kafe gezip tebliğ de bulunmaktan farksız. Çok düşünüyorsanız böyle şeyleri özelden üsluba uygun yazın. Buralarda boş boş chati kirletmeyin.

ejder vandal bence animasyonundan dolayi fazla dikkat dagitiyor, o yuzden kuronami

Valorant özelinde konuşmuyorum. Bütün oyunlar için konuşuyorum. Skin alınca ne oluyor? Ticaretini yapmadığınız sürece boşa harcama... Bunu yapacaklarına gitsinler bağışlasınlar diyorum. Tabi ki insanlar parasıyla istediği şeyi yapar, fakat böylesine mantıksız bir harcamayı, mantıklı düşünen bir insan yapmaz. O yüzden uyarmak istedim.
şahsen günde 3-4 saatimi ayırdığım keyif aldığım oyuna para yedirmekten hiç gocunmam
bu mantıkla kızlar makyaj yapmasın veya hamburger yiyeceğine köfte ekmek ye veya köfte ekmek yiyeceğine köfte al ekmek al ayrı ayrı ye

Uyarı değil bu ''cahilim ve boş yapıyorum'' demek. Uyarının ve nasihatın yeri ve zamanı olur yaptığınız tek şey zorbalık. Kişiyi tanımadan, etmeden bağışta bulunuyor mu, bulunmuyor mu bilmeden aynı d*nciler gibi kafe kafe gezip tebliğ de bulunmaktan farksız. Çok düşünüyorsanız böyle şeyleri özelden üsluba uygun yazın. Buralarda boş boş chati kirletmeyin.
adam fikrini sunmuş ne cahil falan diyorsun karşında baban yaşında adam var ağzını topla

Konu dışı yazdığımı, forumun düzenini bozduğumu düşünüyorsan yorum yazmana gerek yok. Raporlar ve sus.

eğer marketin yenilenmediyse diye yazıyorum. Eğer aimim bozulmasın diyorsan 2 sinide alma veya kuronomi al. Fakat amaç skinin güzelliğiyse 2 side cillop gibi skin. Ejder ateşi çok severim

Yardıma muhtaç birisine yardım etmeyi düşünmek çok idealist ve yardım ederken dünya çok mu sıkıcı bir yer oluyor?

Ayılamadın galiba...
bu çağda herkes düşünür hocam.
dediğiniz doğru ancak her şeyimiz mantığa uysaydı zaten insan olmanın bir anlamı olmazdı.
düşünmeden yardım etmek şu çağda yapılacak bir şey değil çünkü bu sistemi suistimal edenler var fazlasıyla ki ben çok fazla yaşadım bu durumu.
ki siz bir şeyi düşünmeden yapıyorsanız bence iyi değil ne olursa olsun.
bunlar benim fikrimdir sadece o yüzden nesnel algılamayınız.
kısacana diyeceğim hocam siz yardım yapın arkadaş da skin alsın iyi forumlar ve iyi akşamlar dilerimç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,349
Üyeler
183,102
Son üye
anonimkm
Geri