sadsadsadsa
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
Hocam bu wraithtteki iem kulaklık kablosuz olarak kullanılıyor mu? Kullanılıyor ise performansi nasıl fikrin bilgin var mı acaba?Mouse olarak şu alınabilir.
Speed yüzey şu mouse padi öneririm. Mavi veya beyaz rengi var.
![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
wraithesports.com
Gri ve Kırmızı modellerinin boyutu bir tık yüksek, yüzey aynı yine Speed öneririm.
![]()
Wraith Spirit of Aim Pro Mousepad
wraithesports.com
Klavye olarak Wraith ürününü öneririm. Yerli markadır ve ürün gayet kaliteli. Ayrıca ileride switchler falan bozulunca yedek switch, bilek desteği, keycaps gibi ürünleri de Wraith satıyor. Manyetik olduğundan zaten uzun ömürlü bir ürün olacaktır.
![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Wraith ürün alırken Mirliva koduna da küçük bir indirim yapıyor.
Burası kabaca 10.800 tutuyor. Kulaklık tarafında ya fare'den ya da klavyeden 2K civarı kısıp kalan 4K küsürü 8K civarına çıkarılabilir.
Veya kulak içi olur diyorsanız Wraiht IEM'i de gayet iyi. Hem bir miktar bütçe cebinizde kalır. Onunla da klavyeye bilek desteği, fare için yedek skatez veya daha iyi bir mouse pad alınabilir.
![]()
Wraith evoX IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Wraith yerli firma. Bu işe bavulculuk ile başlayıp şu an bazı ürünlerini yerelde üretiyor, bazı ürünlerini de ürettiriyor. Ama gerçekten kullanıcı isteklerine göre hem uygun hem de iyi ürünler yapıyor. Wraith klavyesindeki özellikler genelde yabancı markalarda 6-8K arasında oluyor. Atıyorum bir manyetik klavye 2.5-3K civarı ise büyük ihtimalle kasası dandik plastik ve içerisinde ses yalıtımı olmayan, switchden bağımsız gürültülü ve hissiyatı kötü bir klavye oluyor.
Ayrıca fare konusunda daha fazla araştırma yapmanı öneririm. Daha uyguna belki daha iyi bir ürün vardır. Bencve K7 Ultra içeriği fiyatına göre iyi. Technopat, Techolay gibi forumlara da konu açın açmadıysanız. YT Keymo, Swarcow videolarına bakın.
![]()
KEYMO
Arkadaşlar herkese merhabalar.Bu kanal'da oyuncu ekipmanlarından mouse,klavye,kulaklık gibi teknolojik ürünleri alırken dikkat etmeniz gerekenleri sizlere anlatmaya çalışıyorum.Aynı zamanda bilgisayar kasası,bilgisayar toplama,kasa fanı,bilgisayar donanımı hakkında sizlere edindiğim bilgileri...www.youtube.com
![]()
Swarcow
Merhabalar ben Burak. Kanalımda genellikle inceleme videosu çekmekteyim. Türkiye'de bu hobiye gönül vermiş birisiyim ve ülkemizde tanınmasına gelişmesine fazlasıyla katkıda bulundum. 175 den fazla Mouse, 70 den fazla Mousepad kullandım saymadığım kadar Klavye - Kulaklık denedim kullandım tüm bu...www.youtube.com