EKİPMAN ÖNERİSİ

Mouse olarak şu alınabilir.

Speed yüzey şu mouse padi öneririm. Mavi veya beyaz rengi var.

Gri ve Kırmızı modellerinin boyutu bir tık yüksek, yüzey aynı yine Speed öneririm.

Klavye olarak Wraith ürününü öneririm. Yerli markadır ve ürün gayet kaliteli. Ayrıca ileride switchler falan bozulunca yedek switch, bilek desteği, keycaps gibi ürünleri de Wraith satıyor. Manyetik olduğundan zaten uzun ömürlü bir ürün olacaktır.

Wraith ürün alırken Mirliva koduna da küçük bir indirim yapıyor.

Burası kabaca 10.800 tutuyor. Kulaklık tarafında ya fare'den ya da klavyeden 2K civarı kısıp kalan 4K küsürü 8K civarına çıkarılabilir.

Veya kulak içi olur diyorsanız Wraiht IEM'i de gayet iyi. Hem bir miktar bütçe cebinizde kalır. Onunla da klavyeye bilek desteği, fare için yedek skatez veya daha iyi bir mouse pad alınabilir.

Wraith yerli firma. Bu işe bavulculuk ile başlayıp şu an bazı ürünlerini yerelde üretiyor, bazı ürünlerini de ürettiriyor. Ama gerçekten kullanıcı isteklerine göre hem uygun hem de iyi ürünler yapıyor. Wraith klavyesindeki özellikler genelde yabancı markalarda 6-8K arasında oluyor. Atıyorum bir manyetik klavye 2.5-3K civarı ise büyük ihtimalle kasası dandik plastik ve içerisinde ses yalıtımı olmayan, switchden bağımsız gürültülü ve hissiyatı kötü bir klavye oluyor.

Ayrıca fare konusunda daha fazla araştırma yapmanı öneririm. Daha uyguna belki daha iyi bir ürün vardır. Bencve K7 Ultra içeriği fiyatına göre iyi. Technopat, Techolay gibi forumlara da konu açın açmadıysanız. YT Keymo, Swarcow videolarına bakın.
Hocam bu wraithtteki iem kulaklık kablosuz olarak kullanılıyor mu? Kullanılıyor ise performansi nasıl fikrin bilgin var mı acaba?

Hocam bu wraithtteki iem kulaklık kablosuz olarak kullanılıyor mu? Kullanılıyor ise performansi nasıl fikrin bilgin var mı acaba?
Kulaklık sadece kablolu çalışıyor. Kablosuz olsa büyük ihtimalle IEM'ler ₺4-5K civarından başlardı.

mouse ATK serisinden X1 F1 Z1 A eline hangi shape uyuyorsa pro max modeli (500 mah ve üzeri bataryalı + kablolu/kablosuz 4khz destekleyen ve dongle dahil olan model)
elinin şekline ve kullanımına göre fantech helios ii pro, lamzular ve benzeri tüm çin çan çon top tier mouse'lar uygundur

razer logi falan hiç girme o topa ya, tamam garantisi var servisten değişiyorda derdi tasası bitmiyor, zaten ya gpx2 ya dav3 ya da viper v3 alcan çok da bi seçenek yok

klavye beast r75 manyetik / bütçeye göre daha iyileri tercih edilebilir
aula f75 / tercihe bağlı düz mekanik klavye
her ikisi de alınacak şekilde yazdım he yanlış anlamayın xd

kulaklık cs oynuyorsan cloud 3 wireless şüphesiz

mouse olarak razer deathader v3 pro alabilirsin klavye olarak ben xpg summoner kullanıyorum chery mx red swic birde havut kb904L var bence f/p manyetikte çok bilgim yok ama mekanikte chery mx'in kanıtlanmış ham dayanıklılık ve izole oyun performansını öneririm kulaklık.olarak blackshark v2x kullanıyorum ama ses kartım var creative ea5 plus ses kartı bütçen yeterse kesinlikle öneririm oyunda zevki en çok katlayan şey bence sesin kalitesi creative g6 veya ea5 plus bakabilirsin uyguna

mouse olarak razer deathader v3 pro alabilirsin klavye olarak ben xpg summoner kullanıyorum chery mx red swic birde havut kb904L var bence f/p manyetikte çok bilgim yok ama mekanikte chery mx'in kanıtlanmış ham dayanıklılık ve izole oyun performansını öneririm kulaklık.olarak blackshark v2x kullanıyorum ama ses kartım var creative ea5 plus ses kartı bütçen yeterse kesinlikle öneririm oyunda zevki en çok katlayan şey bence sesin kalitesi creative g6 veya ea5 plus bakabilirsin uyguna
Hocam kulaklıkların linki varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VİPER V3 PRO 5K
HYPERX CLOUD 3 WİERLESS 6
klavye içinde 5-7 arasına ne tercih edebilirim taksitle alma gibi bir durumum var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada bildiğiniz daha iyi ürün varmı ?

Son düzenleme:
Hocam kulaklıkların linki varmı ?
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,914752035.html 2 sene oldu deride vs öyle soyulma sarkma vs yok hem rahat kulaklık hem pasif izolesi.iyi.ama.bütçe.genişse daha iyi frekans aralığına sahip daha iyi sürücülere sahip hi-ses destekli bir kulaklık bakmanı öneririm ses kartı alıcaksan bu kulaklığı ses kartsız kullanıcaksan bilki bu kulaklık daha çok bass ağırlıklı ama 7.1'i ve sesi iyi güzel kulaklık

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,914752035.html 2 sene oldu deride vs öyle soyulma sarkma vs yok hem rahat kulaklık hem pasif izolesi.iyi.ama.bütçe.genişse daha iyi frekans aralığına sahip daha iyi sürücülere sahip hi-ses destekli bir kulaklık bakmanı öneririm ses kartı alıcaksan bu kulaklığı ses kartsız kullanıcaksan bilki bu kulaklık daha çok bass ağırlıklı ama 7.1'i ve sesi iyi güzel kulaklık
ses kartım yok buna göre hi-ses destekleyen wierless li bir kulaklık varmı

Ekran görüntüsü 2025-12-24 224353.webp

bu ürünler alınır mı ? kulaklık hyperx cloud 3 S wierless daha mı mantıklı ?+ klavye içinde bu mu ? https://www.itopya.com/asus-rog-str...b-kablosuz-beyaz-mekanik-gaming-klavye_u25734

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,991
Üyeler
186,701
Son üye
Warque
Geri