Neler Yeni

Ekipman Tavsiye

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
HyperX Cloud Alpha S - Blackout Edition --Kulaklık

ZOWIE EC1--Mouse

Steel Series Apex 5--Klavye

Beyler Bu Ekipmanları Almayı Planlıyorum Sizce Nasıl ?

200-400Tl Daha Fazla Verip Şu Ekipmanı Alırsan Daha İyi Olur Diyebileceğiniz Ekipman Varsa önerebilir misiniz

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli

ZOWIE EC1--Mouse

200-400Tl Daha Fazla Verip Şu Ekipmanı Alırsan Daha İyi Olur Diyebileceğiniz Ekipman Varsa önerebilir misiniz
Aynı ekipmanlara sahibim ve çok memnunum.Bu ekipmanlarla alakalı soracağın soru varsa cevaplayabilirim.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Gayet güzel ikililer. ağlamıyorum gözüme sensör kaçtı.

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı ekipmanlara sahibim ve çok memnunum.Bu ekipmanlarla alakalı soracağın soru varsa cevaplayabilirim.
Baya Araştırdım En Mantıklıkları Bunlar Geldi Merak Ettim Sizce Nasıl Diye Benle aynı düşünen birisinin çıkması baya hoş oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apex 5 900TL bence degmez

1) Razer Blackwidow
2) HyperX Alloy Origins Core
3) ASUS ROG Strix Scope TKL

Bence yukarıda önerdiklerimden birisini almak daha mantıklı
önerilerine bakacağım apex 5 biraz pahalı evet :/

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Baya Araştırdım En Mantıklıkları Bunlar Geldi Merak Ettim Sizce Nasıl Diye Benle aynı düşünen birisinin çıkması baya hoş oldu
Reekabetçi oyun oynayan birisiyim
Mouseun ele oturuşu falan çok güzel
Hyperx dersen zaten inanılmaz bir kulaklık cidden adamların eskiden nereden geldiğini duyardım şimdi nereden kaç tane geldeiğini duyuyorum
Apex 5 e gelince o fiyatlarda cdden daha güzeli alınabilir.Çünkü apex 5 hibrit bir klavye yani tam mekanik denemez.

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Reekabetçi oyun oynayan birisiyim
Mouseun ele oturuşu falan çok güzel
Hyperx dersen zaten inanılmaz bir kulaklık cidden adamların eskiden nereden geldiğini duyardım şimdi nereden kaç tane geldeiğini duyuyorum
Apex 5 e gelince o fiyatlarda cdden daha güzeli alınabilir.Çünkü apex 5 hibrit bir klavye yani tam mekanik denemez.
Klavyeyi Biraz Araştırcam Biraz Çelişkede Kaldım Ama Mouse ve Kulaklık Olarak Zowie-Hyperx Alcam

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

ZOWIE EC1--Mouse

Steelseries apex 5 almani onermem klavye mekanik bile degil ve 500 lira civarinda fiyata sahip mouse için bir sey diyemiyecem zowie seviyorsan alabilirsin kulaklikta ise anakart ses yongan iyise al. Klavye olarak Corsair K68 Rgb veya 70 lere bakabilirsin stoklardan bulabilirsen klavye olarak alttaki şu modellere de bakabilirsin

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Steelseries apex 5 almani onermem klavye mekanik bile degil ve 500 lira civarinda fiyata sahip mouse için bir sey diyemiyecem zowie seviyorsan alabilirsin kulaklikta ise anakart ses yongan iyise al. Klavye olarak Corsair K68 RGB veya 70 lere bakabilirsin stoklardan bulabilirsen klavye olarak alttaki şu modellere de bakabilirsin
mouse olarak ne tercih ederdin zowie yerine?

Top Bottom