Neler Yeni

Ekipmanları Tek Yazılım İle Kontrol Etmek? [Resimli]

revajr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Reva Junior
Arkadaşlar aşağıda ki arkadaşın dediği gibi tek bir uygulama ile tüm ekipmanları kontrol etme şansım var mı?
Mesela arkadaşın dediği gibi iki parçayı msi dan alsam steel series ekipmanları mı da kontrol edebilir miyim? Kasayı sıvı soğutmayı NZXT düşünmüştüm sorun yaratır mı tek yazılım ile her şeyi kontrol etmek istiyorum.
E533BD60-FB98-48B7-8818-47B902BD435E.jpeg

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Arkadaşlar aşağıda ki arkadaşın dediği gibi tek bir uygulama ile tüm ekipmanları kontrol etme şansım var mı?
Mesela arkadaşın dediği gibi iki parçayı msi dan alsam steel series ekipmanları mı da kontrol edebilir miyim? Kasayı sıvı soğutmayı NZXT düşünmüştüm sorun yaratır mı tek yazılım ile her şeyi kontrol etmek istiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Aynı marka şart değil. 5V 3 pin ARGB girişi ddesteklemesi lazım anakart üzerinden edeceksen. Corsair' de ise pc ve ekipmanlar sync olabiliyor iCUE ile. Ama sadece corsair olması ilk tercih. NZXT önermem.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Böyle bir şey yapmak istiyorsanız eğer icue yapıyordu tüm ürünleri yanlışım yoksa.

revajr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Reva Junior
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı marka şart değil. 5V 3 pin ARGB girişi ddesteklemesi lazım anakart üzerinden edeceksen. Corsair' de ise pc ve ekipmanlar sync olabiliyor iCUE ile. Ama sadece corsair olması ilk tercih. NZXT önermem.
Ama mouse dpi ayarı vs için yine de gerekecek değil mi? Sadece rgb mi ayarlanabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bir şey yapmak istiyorsanız eğer icue yapıyordu tüm ürünleri yanlışım yoksa.
Ekipmanı ss istedim kasa ve sıvı soğutma için de nzxt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,876
Üyeler
166,848
Son üye
ozggurb
Top Bottom