Neler Yeni

Ekipmanlarımı nasıl daha hızlı satabilirim?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Arkadaşlar selamlar aciliyetim olduğu için zararına satmaya çalışıyorum fakat hangi fiyatı koyacağımı şaşırdım aşağıda ki ekipmanlarımı ne kadara koysam hızlı satılırlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

HyperX Cloud Core Wireless (KFG Tam 5.5 Aylık Kulaklık)

Razer Huntsman V2 TKL (KFG Tam Purple Switch 1.5 Aylık Klavye)

MSI G2412 23.8” 170 Hz 1 ms IPS Gaming Monitör (KFG Tam 2 Aylık Monitör Ölü Pixel, Ghosting vs. yoktur sorunsuzdur.)

Epomaker TH80 Pro DIY Kit (Kutu içeriği tam sorunsuz 2 aylık)

Gateron Milky Yellow Switch x75 (Tüm switchler sorunsuzdur 1.5 ay kullanılıp kutularına kaldırıldılar.)

GMK Apollo Keycaps x135 (Kutu içeriği tam keycaps seti temiz ve sorunsuzdur tüm set double shot PBT’dir.)

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
ben böyle durumlarda letgodakilerin sahibindendekilerin fiyatına bakıyorum acilse işim fiyatına göre 50 100 lira altına koyuyorum hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: rave

kıçırıldın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
İrfan Yazıcı
Arkadaşlar selamlar aciliyetim olduğu için zararına satmaya çalışıyorum fakat hangi fiyatı koyacağımı şaşırdım aşağıda ki ekipmanlarımı ne kadara koysam hızlı satılırlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

MSI G2412 23.8” 170 Hz 1 ms IPS Gaming Monitör (KFG Tam 2 Aylık Monitör Ölü Pixel, Ghosting vs. yoktur sorunsuzdur.)

Gateron Milky Yellow Switch x75 (Tüm switchler sorunsuzdur 1.5 ay kullanılıp kutularına kaldırıldılar.)

GMK Apollo Keycaps x135 (Kutu içeriği tam keycaps seti temiz ve sorunsuzdur tüm set double shot PBT’dir.)
Monitöre biçtiğin fiyat nedir hocam ?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben böyle durumlarda letgodakilerin sahibindendekilerin fiyatına bakıyorum acilse işim fiyatına göre 50 100 lira altına koyuyorum hocam
Zararına satmak zorundayım hocam teklif yapan da yok ki baktığım fiyatlar bugünün güncel fiyatlarını kırpıp koymuşlar hep.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitöre biçtiğin fiyat nedir hocam ?
3700 düşünüyorum hocam

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Zararına satmak zorundayım hocam teklif yapan da yok ki

3700 düşünüyorum hocam
Neden zararına satmak zorundasın hocam acil ihtiyacın yksa beklet illa alan olur

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
acilse ben de genelde benimkiyle eş değer en ucuz ürünün 50-100 tl altına koyuyorum çok acil falan yazma ölücüler toplanıyor. hem letgo hem sahibindene koy ytde swarcow diye bir kanal var onun dcsinde de özellikle switch ve klavyeler hızlı satılıyor switchi sahibindende satmak uzun iş biraz

kıçırıldın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
İrfan Yazıcı
Zararına satmak zorundayım hocam teklif yapan da yok ki baktığım fiyatlar bugünün güncel fiyatlarını kırpıp koymuşlar hep.

3700 düşünüyorum hocam
3000 civarı teklifim vardı hocam benimde. İyi satışlar

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
acilse ben de genelde benimkiyle eş değer en ucuz ürünün 50-100 TL altına koyuyorum çok acil falan yazma ölücüler toplanıyor. hem letgo hem sahibindene koy ytde swarcow diye bir kanal var onun dcsinde de özellikle switch ve klavyeler hızlı satılıyor switchi sahibindende satmak uzun iş biraz
Sarı siteye koydum dolap’a koydum letgo’ya da koyayım belki alıcısı olur teşekkür ederim bilgi için.
3000 civarı teklifim vardı hocam benimde. İyi satışlar
Sizde biraz öldürdünüz hocam teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: rave

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Sarı siteye koydum dolap’a koydum letgo’ya da koyayım belki alıcısı olur teşekkür ederim bilgi için.

Sizde biraz öldürdünüz hocam teşekkür ederim.
rica ederim hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Yasin

Hocam kulaklık için istediğin fiyat nedir

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Berkay Solak
gardrops uygulamasınıda öneririm

Top Bottom