louis bloom
80+ Silver
Gerçekten bu bulunduğumuz durum ne ? Videoyu yeni izledim ve ben de şu an bu videodan ilham alarak instagramdaki 9eyik sayfam üzerinden düzenli olarak vergileri ve fiyatlandırmaları eleştirerek, durmadan göz önünde bulundurarak farkındalık oluşturmak istiyorum ve hepimizin de bunu yapması gerektiğini düşünüyorum. Türk milleti olarak çabuk unutup, kötü durumlara çabuk boyun eğip adapte oluyoruz. Takipçi sayısının önemli olduğunu düşünmüyorum. Hepimiz twitter, instagram vb. sosyal medya platformlarından bu iğrenç ekonomik hali insanların gözü önüne sunup durmalıyız. Yoksa bu video da yarın unutulur, bu fiyatlara da yarın normal gözle bakarız. Millete iPhone 57K TL'imiş diyorum adam bana ee her şey pahalı iPhone sonuçta ne yapalım diyor. O kadar alışmışız ki bu hale ve duruma, karşıt bir şey söyleme, yapma gereksinimi duymuyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayriyeten önceden bunun konusunu açmıştım mülteci sorunlarına dair yaptığım paylaşımlardan Halkı Kin ve Nefrete Azmettirmekten şikayet edilip ifadeye çağrılmıştım. Farkındalığı ve kötüyü gösterme çabasını görmek yerine susturan devletimize de ayriyeten Teşekkürlerimi sunuyorum