Ekonomi nereye gidiyor?

Sistem almak için 3 ay sürem vardı, artık 3-4 yıl sürer herhalde..

Konuya yazmış kişilerin %20-25'i banlanmış :D

Kanka zamanında sıfır 12.5K'ya aldığım laptop şu an 2. El olmasına rağmen 16-17K.

Arkadaslar bu sabah uyanmamla birlikte doların 16 TL yi geçtiğini gördüm ve ilk işim bilgisayar fiyatlarını incelemekti.
Dün tam 6000 liraya aldığım laptop şuan kaç lira olsa beğenirsiniz?Alıntıyı görüntüle

Evet tam 9400tl. Cidden ülke cok kotu yerlere gidiyor. Dolar 30 kuruş artınca 3000 lira zam yapıldığını hiç görmemiştim gerçekten. Allah yardımcımız olsun dostlar, yolumuz yol değil.
siyasete girmek istemiyorum ama milletimizde şükürsüzlük var diyen kişiye burdan özel selamlarımı yollamak istiyorum.
Sistem toplamak hayal oldu

Sistem almak için 3 ay sürem vardı, artık 3-4 yıl sürer herhalde..
Hocam ben taa 3 yıl onceden baslamıstım bu bilgisayar almak için girişimlere, 3 yıl once tam 8 ayda excalibur alabiliyordum çalışıp. anca dun aynı paradan honor magicbook alabildim. yani 3 yıl evvel aynı paraya excalibur alınabilirken suan i3 islemcili magicbook.
Konuya yazmış kişilerin %20-25'i banlanmış :D

Kanka zamanında sıfır 12.5K'ya aldığım laptop şu an 2. El olmasına rağmen 16-17K.
Marka model nedir hocam?
Sistem toplamak hayal oldu
aynen oyle.

Ekonomi gözlerde ki ışıltıdır :D

Arkadaslar bu sabah uyanmamla birlikte doların 16 TL yi geçtiğini gördüm ve ilk işim bilgisayar fiyatlarını incelemekti.
Dün tam 6000 liraya aldığım laptop şuan kaç lira olsa beğenirsiniz?Alıntıyı görüntüle

Evet tam 9400tl. Cidden ülke cok kotu yerlere gidiyor. Dolar 30 kuruş artınca 3000 lira zam yapıldığını hiç görmemiştim gerçekten. Allah yardımcımız olsun dostlar, yolumuz yol değil.
siyasete girmek istemiyorum ama milletimizde şükürsüzlük var diyen kişiye burdan özel selamlarımı yollamak istiyorum.
kötüye gidiyor der susarım sonu hayrı alamet değil.

ekonomimimiz luna coin gibi herkes tam bitti bu kadardan daha kötü olamaz diyor ama sonra yine daha kötü oluyor

Gençler beni cumhurbaşkanı yapın ekonomiyi şahlandırayım suriyenin kuzeyi tamamen güvenilir ve kuzey ırakta güvenilir olsun suriyelileri yavaş yavaş gönderirim. Biraz Türkte gönderip Türk toprağı yaparım asimile ederim. Gerçekten okuyan bakanları atayayım. Ülkeyi sadece Türklük için yönetirim. En büyük değişiklik ise 1960 yılında Abd'ye teslim edilen eğitim sistemini kaldırıp hakiki gerçeği yansıtan Coğrafya, Tarih ve diğer dersleri düzenlettiririm.

Geri