Ekonomi

Tecrübe edinin görün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam sen git
Dostum yanlış düşünüyorsun.
Almanya diyelim peki.
Orada çok Türk var hem onlardan öğrenirsin, hem dil kurslarına gidersin, hem de oradaki insanların konuşma tarzından faydalanırsın bazı kelimeler öğrenirsin.
Aile konusunda ise yılda 1 kere 2 kere görüşebilirsin.
Hatta daha fazla görüşürsün.
Irkçılık ise Almanya'da biraz zor dostum :).

ya ben çabalımıyormuyum zanndiyorsunuz 2 yıldır para biriktiyorum sırf ihtiyaçlarımdan kısmıyım diye ülkenin hali böyle
Tamam böyle diyorsan çıkın gidin demeyeceksin ben de çıkıp giden çok mu isteyerek gidiyor sence? Ya da keyfinden aa bir de Almanya'da yaşasam mı diyor? Burdan daha rahat yaşamak için gidiyor.

Türkiye'den sonra Avrupa iyi geldi. Mesela çılgın sürücülrr yok, insanlar kurallara uyuyor, ekonomi düzgün... ama şunu da anlıyorsunuz Türkiye'nin de kendine güzrl yanları var.
aslında bu ekonomiyi kapatan kısmı ben sabahtan beri boşuna heveslenmeyin diyorum , neden burda çalışıp ülkenize yatırım yapmıyorsunuz neden daha kısa yoldan para kazanma peşindesiniz

Türkiye'den sonra Avrupa iyi geldi. Mesela çılgın sürücülrr yok, insanlar kurallara uyuyor, ekonomi düzgün... ama şunu da anlıyorsunuz Türkiye'nin de kendine güzrl yanları var.
Hocam yine katılmaktayım. Memleketimizin o kadar güzel yerleri var ki. Doğu batı güney Kuzey her tarafı ayrı güzel ama bunlar yok edilebiliyor. Değerlendirilse doğru ellerde ülke dev bir ekonomiye sahip olur.

aslında bu ekonomiyi kapatan kısmı ben sabahtan beri boşuna heveslenmeyin diyorum , neden burda çalışıp ülkenize yatırım yapmıyorsunuz neden daha kısa yoldan para kazanma peşindesiniz
Burda yatırım yapmak sadece ev almak. Büyük işler devletin umrunda değil

Parayı diyelim kazanıyorsun. Ama tl olarak kazanıyorsun sorun da bu.

Daha kısa yoldan mı? Ben doktor olmak istiyorum. Sence şiddet görmek için mi olmak istiyorum?

Biz ne diyoruz ? Ancak ps4 sonrada PC almak zor bişey 10k yi buluyor biz 1650s alamiyoz.
Ya @Rambo_87 abimden biliyorum.
3000 euro'ya 2080li sistem diziyor maşAllah.
Ben 7000TL'ye 5600XT'li zor topluyorum :).
Rambo abime sorun yaşam şartları, ırkçılık vs.
1000 1200 Euro'ya 2080 alabiliyorlar biz 2500TL'ye en dadik XFX 5600XT alıyoruz :).

Onu devlet düşünecek.
Biz değil biraz da devlet çalışsın yeter!
Bizim çalışmamızın ekonimiye bir katkısı olduğunu git bir de günde 12 saat çalışan insanlara söyle bak nasıl dalga geçiyorlar senle :).

Tamam böyle diyorsan çıkın gidin demeyeceksin ben de çıkıp giden çok mu isteyerek gidiyor sence? Ya da keyfinden aa bir de Almanya'da yaşasam mı diyor? Burdan daha rahat yaşamak için gidiyor.
knk burdan çıkıp gitmek zaten ayrı bir dert vizeler felan birde euro 8 tl orda düzgün yaşam için en az 50 bin tl para yatırım yapman gerekiyor aslında çok az bir miktar onlara göre ucuzundan bir araba bulursun bir iki yıl arabada yatarsın para birktirince evini alırsın hayallerini gerçekleştirirsin sonra bi bakarsın ben napıyorum dersin dil bilmeden orda kiminle evleneceksin

Türkiye'de maaşı dolar olarak verebilen biryerde çalışsak iyi olur ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk burdan çıkıp gitmek zaten ayrı bir dert vizeler felan birde euro 8 TL orda düzgün yaşam için en az 50 bin TL para yatırım yapman gerekiyor aslında çok az bir miktar onlara göre ucuzundan bir araba bulursun bir iki yıl arabada yatarsın para birktirince evini alırsın hayallerini gerçekleştirirsin sonra bi bakarsın ben napıyorum dersin dil bilmeden orda kiminle evleneceksin
Yeşil pasaportum var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,212
Üyeler
188,386
Son üye
Radcaai
Geri